![]() |
a to ogłoszenie wogóle jeszcze aktualne ? ;)
|
uch, ja trochę za "wąski" jestem na tak fachowe pisanie. Ale będę kibicować tym, którzy tu fuszkę dostaną;)
|
dorobić trochę grosza siedząc wygodnie w domu przed komputerem?
Ja! |
Odświeżam :) Może jest ktoś chętny żeby coś popisać i dorobić trochę grosza siedząc wygodnie w domu przed komputerem? Jak coś, to zapraszam na PW.
|
może coś skrobnę ;)
tylko nie wiem co :> |
Choroba! Po***322;owy wymaga***324; nie spe***322;niam :/
|
Temat znowu aktualny. Szukamy kilku osób, które mają trochę wolnego czasu i chciałyby współpracować w ramach serwisu CDRinfo.pl. Szczegóły w 1 poście :)
|
Cytat:
A na potwierdzenie moich słow.. odklejam go ;) Nie ma komentarza od głównych zainteresowanych, to zakładam, że rzecz jest nieaktualna i jako taka nie ma potrzeby, żeby robiła niepotrzebne zamieszanie na forum. |
Wiesz sam nie wiem. W jakim***347; topicu si***281; wypowiada***322;e***347; o newsach czy jak i potem sobie cos ubzdura***322;em :) Jak si***281; okaza***322;o ca***322;kiem skutecznie :>
Na kanale by***322;o jak Smartek napisa***322;. |
Cytat:
A wtedy z andy'im sie zastanawialismy, bo akurat byly poczatki szukania nowych newswriter'ow i pojawil sie tajemniczy RS z duza iloscia nowych newsow :-). Ja to tak pamietam.. |
no dobra - ale jak powiazales "RS" z "nimal"? tak z ciekawosci draze :>
|
Cytat:
Bartez sciemniacz jeden! xD |
@nimal taaa. Kiedy***347; na kanale IRC si***281; zapyta***322;em Barteza czy inicja***322;y R.S to przypadkiem nie twoje. Zacz***261;***322; si***281; zas***322;ania***263; tajemnic***261; s***322;u***380;bow***261; i takimi tam :P
|
zostalem rozszyfrowany? ||
|
@Bartez a jednak dobrze wiedzia***322;em ***380;e to nimal pisze newsy na g***322;***243;wn***261; :P ;)
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:44. |