Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   nie dam sobie rady z tym problemem (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nie-dam-sobie-rady-tym-problemem-74338/)

andy 17.09.2007 18:11

Zamykam piaskownice...

rycho 17.09.2007 17:32

Do ***347;mietnika.
Do ***347;mietnika!
Zrobimy temat na 10000 odpowiedzi...

pawelblu 17.09.2007 17:28

Zycie, zycie jest nowela, raz przyjazna a raz wroga,
Tiru tiru lalalala ...

Ludzie litosci. Po cholere wogole to obyczajowe tlo. Trzeba bylo problem przedstawic tak:

"Jak odzyskac zapomniane haslo do archiwum rar?" Oszczedziloby wysilkow intelektualnych obu stron, a cala dyskusja skonczylaby sie szybciej niz zaczela.

Ps. domini to od dominy (cholera, imie Dominika chyba tez od tego !!) ||

Sunna 17.09.2007 17:24

A sama chetnie dajesz mu do przegladania skrzynke mailowa, komorke i dajesz pelne sprawozdania ze swoich spotkan ?
Co za dziecinada.
Forum bravo.

Popieram tu m.in. adixo. Widac kto tu jest bardziej doswiadczony. W cudze rzeczy sie bez pozwolenia sie nie zaglada i tyle. Prawnik to powinien wiedziec i takie problemu rozwiazywac w cywilizowany sposob.

Prezesik 17.09.2007 16:50

tu masz przyk***322;adowy program:
http://www.noweprogramy.com/index.ph...=linkif&page=1

domini 17.09.2007 16:44

odp.

Cytat:

Napisany przez Prezesik (Post 836529)
pani prawnik, co do hasła, to może być bardzo ciężko, bo tak jak pisali poprzednicy to może potrwać wieki... zwłaszcza jak hasło jest bardzo złożone, a komputer niezbyt mocny..

tak szczerze od siebie, dodam, że znalazłaś się w sytuacji nie do po zazdroszczenia... jeżeli tak bardzo Ci zależy, może spróbuj go zaszantażować albo otworzy to przy Tobie - w myśl zasady nie mamy przed sobą tajemnic albo...

same filmiki z nagimi paniami to pół biedy, gorzej jeśli tam są bardziej niestosowne rzeczy.. wiem, nie podniosłem Cię na duchu, ale zapewne zdajesz sobie z tego sprawę..

z drugiej strony, skąd masz pewność że pisze tam o Tobie? no i że źle pisze...

chyba tak zrobię,dzięki.......to cholernie trudne

adixo 17.09.2007 16:43

Cytat:

Napisany przez domini (Post 836530)
chyba jesteś wolnym strzelcem,a w ogóle nic nie rozumiesz.Pożegnajmy się dobrze?

Pa pa,
ps. mam dwójkę dzieci :taktak:

domini 17.09.2007 16:41

odp.

Cytat:

Napisany przez adixo (Post 836518)
Prędzej rozstanie, bo chłopak nie wytrzyma takiej inwigilacji :haha:

chyba jesteś wolnym strzelcem,a w ogóle nic nie rozumiesz.Pożegnajmy się dobrze?

Prezesik 17.09.2007 16:38

Cytat:

Napisany przez domini (Post 836500)
tak się sklada że jestem prawnikiem.To ciekawość.On się przyznał co tam jest rózowe filmiki,zdjęcia,listy.Wlaśnie te listy nie dją mi spokoju.Pisze tam o mnie.......Ja z tym czlowiekiem mam speedzić resztę życia chcę wiedzieć co ukrywa.Jedną płytę wyrwał mi z ręki i zniszczył co jest na pozostałych?

pani prawnik, co do hasła, to może być bardzo ciężko, bo tak jak pisali poprzednicy to może potrwać wieki... zwłaszcza jak hasło jest bardzo złożone, a komputer niezbyt mocny..

tak szczerze od siebie, dodam, że znalazłaś się w sytuacji nie do po zazdroszczenia... jeżeli tak bardzo Ci zależy, może spróbuj go zaszantażować albo otworzy to przy Tobie - w myśl zasady nie mamy przed sobą tajemnic albo...

same filmiki z nagimi paniami to pół biedy, gorzej jeśli tam są bardziej niestosowne rzeczy.. wiem, nie podniosłem Cię na duchu, ale zapewne zdajesz sobie z tego sprawę..

z drugiej strony, skąd masz pewność że pisze tam o Tobie? no i że źle pisze...

domini 17.09.2007 16:37

odp.

Cytat:

Napisany przez joujoujou (Post 836508)
Nie łam tego, nie ma sensu.

Jeśli coś ukrywa, a nie masz zaufania to są 2 opcje:

-nie odczytasz i się rozstaniecie,

-odczytasz, potwierdzisz swoje przypuszczenia i też się rozstaniecie.

Lepiej od razu powiedzieć sobie pa, pa i po krzyku.

Ty byś tak zrobil,jak byś odkrył takie bagno u swojaj dziewczyny?Wycofuje się,zaraz posypią się gromy że to nie miejsce na takie rzeczy.Chodziło mi przecież o program to wstąpiłam

joujoujou 17.09.2007 16:28

Cytat:

Napisany przez domini (Post 836517)
[...] gdyby***347; ty znalazl co***347; takiego u swojej dziewczyny,takie bagno zostawi***322; by***347; j***261;?

Maj***261;c zaufanie - nie szuka***322;bym. :nie:

A nie maj***261;c zaufania - nie brn***261;***322;bym w taki zwi***261;zek.

adixo 17.09.2007 16:24

Prędzej rozstanie, bo chłopak nie wytrzyma takiej inwigilacji :haha:

domini 17.09.2007 16:24

odp.

Cytat:

Napisany przez joujoujou (Post 836508)
Nie łam tego, nie ma sensu.

Jeśli coś ukrywa, a nie masz zaufania to są 2 opcje:

-nie odczytasz i się rozstaniecie,

-odczytasz, potwierdzisz swoje przypuszczenia i też się rozstaniecie.

Lepiej od razu powiedzieć sobie pa, pa i po krzyku.

Biorę udzial w forum pierwszy raz.Powiedz,gdybyś ty znalazl coś takiego u swojej dziewczyny,takie bagno zostawił byś ją?

joujoujou 17.09.2007 16:23

Cytat:

Napisany przez Mich@***322; (Post 836514)
Czytaj: Nie ma sensu, bo wcze***347;niej si***281; pobierzecie nim Ty odszyfrujesz te has***322;a :taktak:

Albo rozstaniecie. :taktak:

Mich@ł 17.09.2007 16:19

Cytat:

Napisany przez Bródka (Post 836502)
Złamanie tego hasla jest bardzo trudne i jezeli haslo jest dlugie zlamanie tego hasla moze potrwac bardzo dlugo tzn dzien, tydzien, miesiac w zaleznosci od złożoności hasla, jego dlugosci i mocy komputera

Czytaj: Nie ma sensu, bo wcześniej się pobierzecie nim Ty odszyfrujesz te hasła :taktak:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:27.