![]() |
100 gier wszech czasów wg ign.com!
Wejdźcie i zobaczcie:
http://top100.ign.com/2007/ign_top_game_100.html Ja jestem oburzony,baa jestem wkurviony co to za lista? jakis mario i tetris na 1 i 2 pozycji, a mgs1 z psxa na 20 pozycji? jezu ja sie dziwie ze ich ktoś jeszcze nie zbeształ...(( Oby ktoś pomścił te zniewage, bo to woła o pomste do nieba. |
a gdzie jest red alert?!
o kant dupy ta liste mozna rozbic |
Desden, jak dobrze, ze to tylko ich lista. Bo mgs na 20 miejscu, blehh.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tetris na drugim? Zasluguje na pierwsze. Tetris albo Arkanoid. Zelda na czwartym - zasluzenie, ale czemu wyprzedzona przez Cywilizacje? Half-Life na szostym? Chyba za multiplayer, bo przeciez nie za zenujaca fabule. A propos fabuly - MGS na dwudziestym? Komus sie tam w glowce powalilo... Zenada jest tez ze najwyzej ceniony Resident jakiego znalazlem zajal 10 miejsce i bylo to... RE4 (zdecydowanie najwieksza porazka w historii serii - zrezygnowanie z zagadek logicznych na rzecz beznadziejnej akcji...). Nie chcialo mi sie tez juz nizej zagladac, ale... gdzie FINAL FANTASY VII?! Porazka... Liste robil pececiarz, ot co :-P...
|
Cytat:
|
FFVII jest na 76 pozycji
wg mnie na pierwszym powinna by***263; Hired Guns. Przeszed***322;em po 13 latach na emulatorze Amigi :) |
1. Mario,Tetris ...
1.2. Dizzy :) 2. Mortal Kombat, Street Fighter ... 3./Dune 2/, Warcraft, Red Alert ... 4.Wolfenstein, Doom ... 5. Tekken 5, Resident Evil 4(2 Pc), Devil May Cry <3, God of War 1,2 ........ ? |
A gdzie Diablo??? :/
|
I znowu IGN.com robi liste! tym raze gry z roku 2007!
Podzielili to na platwormy i gatunki i tak np. na X360 najlepszym rpgiem okazal sie Mass Effect, co odziwo jest troche dziwne? Bo nie wzieli pod uwage Lost Oddysee wyszla po japonsku ale wyszła! i co bedzie najlepszym rpgiem 2008, jak wyjdzie pewnie kilka innych fajnych gier? lol:rotfl: http://bestof.ign.com/2007/ |
Cytat:
|
W Mass Effect nie gralem, ale ze nie jest to jRPG, to jest to wystarczajacy powod by w niego nie grac...
|
Przewertowa***322;em list***281; "wszechczas***243;w"... Na gry roku 2007 ju***380; mnie nie nam***243;wicie :P
Lecia***322;em od pierwszego miejsca wstecz. Na ko***324;cu dowiedzia***322;em si***281;, ***380;e jednak s***261; Silent Hill 2 (kt***243;rego klimat mnie urzek***322;) i Quake II - 98 i 99 miejsca... MGS co najmniej 10 pozycji za nisko wed***322;ug mnie... Red Alerta ju***380; prawie nie pami***281;tam, ale te***380; zdecydowanie za nisko. I jeszcze troche tam tego by***322;o, ju***380; nie pami***281;tam :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:33. |