![]() |
Jak zapiszesz screena z gspota to go nam przy***347;lij (opublikuj na forum)
Wszystkim gor***261;co :) |
Hej
Ale co mi po zapisanym screenie? JA chcę zrobić z mpeg 4 audio zwykłe audio, aby to nagrać i wszędzie słuchać |
@Reetou, mam to samo. :kreci_gl:
@jarbis - przeczytaj jeszcze raz, powoli i ze zrozumieniem, co pisa***322;em na poprzedniej stronie. :czytaj: Ale nie tylko ostatni post, przeczytaj te***380; wcze***347;niejsze. |
Niech Pan go o***347;wieci...
|
I klonom r***281;ce opad***322;y i mi...
|
Hej
Tera dopiero przeczytałem Twego posta . Mam screena i co mi po nim? JA chcę mieć muzę. hejka jarbis ps klawisz cspokgsdgf? |
eee, co? :hmm:
|
jordi savall- gra średniowieczne kawałki, polecam. Zrobił muzę do filmu tou le ma te dimą , czyli wszystkie poranki świata, odjazd kompletny, podobnie muza, od samego słuchania człek robi się lepszy. Ale może kreatury tez tego słuchają, choć nie wierzę.
jesteś wielki , dzięki stokrotne, ja komuś innemu pomogę, niech moc będzie z Tobą. jarbis |
Otw***243;rz gspot - wczytaj do niego mpega, co to tak ci zale***380;y na nim - poczekaj na analiz***281; - wci***347;nij lewy Alt i PrntScrn na klawiaturze - otw***243;rz Painta - wklej - zapisz jako png - i masz zapisanego screena.
|
Hejka
Wielkie dzięki za pomoc, ale tego programu nie potrafię rozgryźć. Tzn wróć, nie wiem , czy potrafię , ale czy za jego pomocą utworzę np mp3? albo flac albo audio? Podziwiam Was , że tu ciągle zaglądacie. Serdecznie pozdrawiam jarbis |
|
Witam
NIe potrafię i ie umiem odnajdywac info o rodzaju pliku, wiem tylko , że po naciśnięciu nazwy pliku pojawia się info MPEG 4 Audio File Format rozmiar 6, 4mg. Jak zrobic , aby wycisnąć więcej info? a tu burze, pioruny i lato pozdrawiam serdecznie jarbis |
Najpierw pom***243;***380; nam i sobie sam - podaj informacje, o kt***243;re prosimy.
|
To nikt mi nie pomoże ? Bliski płaczu jestem
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:28. |