![]() |
a wlasciwie to za ile mozna miec to cudo i czy mozna zrobic testy przed zakupem
|
takie piekne bufory, a pamietam, ze by kiedys post o szkodliwosci burnproofa :)
Jakby Ta spawarka nie miala buforow oops bufora to nie bylaby juz soba :D |
Trzeba uważać ona wygląda jak wersja testowa. Może ma nibieski laser, wtedy potrzeba nowszych i pojemniejszych nośników:P
|
no wreszcie udało mi się rozpakować ten wspaniały napęd,
co do nośników to faktycznie jest trochę wymagający, po zmianie pigułek z wersji 2.8 na 3.0 pięknie się rozpakował-(a), jest naprawdę cool o czym najwyraźniej świadczy moja długa nioeobecność :) :) :) :) :) :) :) |
obawiam sie ze cactusa nie przyjmie, ale zawsze mozna go wlozyc do starej wiezy - tym jest wsio ryba i czytaja co sie nadarzy
|
a co z Cactus Shield ała , boli
acha slyszlem, ze Ona nie lubi TAGOW ( Tages ) wiec SK8'ow , pewnie niektorzy sie zmarszcza :D tzn zasmuca ;D |
Cytat:
|
zeby tylko nosnik przetrwal to przedluzajace sie rozpakowywanie napedu..... po takim podgrzaniu moze stracic sztywnosc i nie da sie go wsunac do szczeliny
|
nie no jak tu zagladam to moja geba wyglada mniej wiecej tak ^_^
pozrowienia dla wszystkich - mam nadzieje ze kazdemu udalo sie rozpakowac ja tzn te nagrywarke :) |
albo zassaj oops sciagnij ooops pobiez z sieci...
maznie nosnika pisakiem? w barwy ochronne? szukajcie a znajdziecie? niektorzy(e) nie lubia takich zabaw to nie detonatory - to Stereo Vision:) (o)(o) - tez powinno pomoc |
Napisz post do Lwa Starowicza on zna cracki na takie rzeczy 8)
|
Robi - zapewne nie ma wglebienia na tak male nosniki i dlatego cie olewa, musisz pokombinowac cos z nosnikiem...moze te niebieskie detonatory jak radzi Sid
|
pewnie RoBy masz zly nosnik, jak pakuje ooops rozpakowalem no problem.
;D |
prawdopodobnie potrzebny ci wspomagacz winrar3.0 (takie niebieskie pigulki, ooops ikonki)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:50. |