![]() |
Cytat:
|
Znalazłem jeszcze jednego babola w tych oryginalnych plikach, może to pomoże.
Dbl click na TTN1 i w PG playback mode przestaw z shuffle na sequentional i odpowiedz Yes w oknie dialogowym. Zapisz zmiany i przetestuj. |
Cytat:
|
To może tak - porównuj te dwie struktury i szukaj zmian dopóki będzie dobrze ;)
Nie jestem bez vobów w stanie przetestować, czy kolejność odtwarzania jest właściwa. Ale byłem w stanie (i przetestowałem), że odtwarzane są wszystkie (bodajże 9 chapterów) po kolei. Albo wystaw gdzieś całą płytę... |
Cytat:
|
Hehe, tzn. że nie zmieniłeś wszystkiego ;)
Double click na TTN1 i tu też porównuj - pisałem uwaga. |
Cytat:
EDIT: Ok, zobaczę, oryginał właśnie działa dobrze, może ja coś skopałem. Nie wiem, zobaczę jeszcze raz. Jeszcze raz przeanalizowałem i wywala mi błąd o treści: Cytat:
|
Tzn. że oryginał też tak działał - nie zmieniałem funkcjonalności innych przycisków, poza 'odtwarzaj wszystko'.
Przeanalizuj wprowadzone zmiany: jest tylko wprowadzony warunek dla przycisku 'odtwarzaj wszystko', który jest ustawiony w dodanym, nowym PGC4. Zmienione cell commands sprawdzają ten warunek i przekazują sterowanie tam gdzie wcześniej, gdy jest niespełniony, albo odtwarzają film dalej. Więc przyciski działają tak jak w oryginale, za wyjątkiem dodanego 'odtwarzaj wszystko'. |
Możesz mieć odpalone 2 instancje PGCEdit jednocześnie. Do jednej wczytaj swoją płytkę, do drugiej moją, porównuj, zmieniaj swoją. Muszą być takie same.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Pisać to mi się nie chce... Za dużo.
Ale ściągnij sobie załączony plik, otwórz go sobie w PGCEdit po rozpakowaniu i zmodyfikuj swoją strukturę tak jak w pliku w załączeniu. Dla ułatwienia zamiany w : - FP PGC - Title menu - inna instrukcja podpięta pod przycisk 'odtwarzaj wszystko' - dodany PGC 4 w VTSM1 - totalna modyfikacja cell commands w TTN1 + (uwaga!) ich wywołań! Powinno działać OK. |
Cytat:
|
To zrób tak, jak pisałem w poście #4
|
Cytat:
|
Pff... A czym robiłeś authoring?
Dodaj po prostu jeszcze raz tą ścieżkę do VTS1 - zostanie stworzony nowy PGC, ale objętość całości nie wzrośnie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:27. |