![]() |
powtorze za kolega
zmien chlopaka |
awaria od około 1 miesiaca >.> ?
|
A teraz przeprosić chłopaka... Awaria Skype była. Ech, te gimnazjalistki..
|
To zly czlowiek jest! Franc Maurer go dorwie!
|
bo kiedys widziałam jak czyta moje rozmowy w przegladarce internetowej i jakby wszystko bylo w html ;p
|
Cytat:
Fajny numer jest poobracać wszystkie jpeg do góry nogami :) Ale nie w Wigilię :) Cytat:
Ale to na nic, bo jeśli chłopak potrafiłby rozwalić WEP, to koleżanka i tak ma problem innej natury niż informatyczny... Cytat:
Nawet KGB Ciebie nie podsłucha, ale twój chłopak owszem tak, jeśli prawdą jest to co piszesz - bo on siedzi w środku, w szafie :) |
wszystkie servery tam sa offline :P
|
Tak, owszem WiFi na WEP trzymać to tak ekhm... :]
|
Jeśli sniffuje Wi-Fi, to lepiej WPA na sieć i po sprawie. W inszych przypadkach żaden tunel nic nie da. Równie dobrze może sobie TOR użyć :)
Pewnie ma trojana w delphi do gg. Deinstalacja gg nic nie da, bo dll zostanie. Firewall (np. Comodo) ustawić trza w tryb potwierdzania operacji, wykryć gada, zablokować i pokasować co trzeba. Jeśli ma coś lepszego, jakiegoś ruska z bazaru, to żaden comodo nie pomoże, ruch można wykryć z zewnątrz, ale po co - lepiej reinstall win (umiejętny). |
Może FreeVPN ? http://thefreevpn.com/
Kiedyś coś tam używałem dawno temu i było po SSL :) |
Tak się nie da i tyle.
|
chodzi mi tylko o to co zainstalowac zeby mi nikt nic nie mogl namieszac
|
Masz zero wiedzy informatycznej i zanim Ciebie wyedukujemy, to miną wieki. Nie poradzisz sobie sama, wezwij fachowca.
Możesz też udać się na policję. Jeśli nie jesteś osobą mściwą, poproś policję o działanie z art. 107 kw i zaproponowanie twojemu "chłopakowi" kary nagany: Kto w celu dokuczenia innej osobie złośliwie wprowadza ją w błąd lub w inny sposób złośliwie niepokoi, podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1 500 złotych albo karze nagany. Są cieższe paragrafy, z kodeksu karnego, ale odradzam ich stosowanie w sprawach miłosnych :) Policjanci to równe chłopaki i wytłumaczą chłopakowi, że tego kwiatu jest bez liku :) |
to jak mam zablokowac sobie komputer przed tym ;3 napiszcie cos konkretnego lol ;x
|
Nie musi mieć keyloggera, to co nie leci po ssl na upartego można odczytać...:]
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:20. |