![]() |
Kurdę, w pierwszym poście w wątku w 2011 napisałem, że 10 lat temu coś tam robiłem...
co za retrospekcja czytając to teraz:) |
hahaha
|
Cytat:
|
jak wyżej , mniej głupot niż po dopalaczach :)
|
Można jeszcze wąchać. :taktak:
|
Butapren
Obecnie butapren można kupić zarówno w małej tubce jak i w dużych litrowych pojemnikach Wykorzystuje się go do klejenia skór naturalnych, gum oraz tkanin. Możemy nim skleić także kartony, filc i inne materiały sztuczne, dzięki czemu z powodzeniem rekomenduję właśnie ten produkt. To chyba jeden z najbardziej uniwersalnych produktów, dzięki któremu możemy połączyć wiele różnych materiałów.
|
Do klejenia butów używałem zwykłego kleju szewskiego. Posmarowałem, ścisnąłem i trzyma już ponad rok.
|
Też znam takiego barana, co to komuś buty do linoleum przykleił podeszwami. :P
To może zostańmy przy butaprenie, poczekam, może się jednak odezwie ktoś kto używał niedawno... |
Lepiej za dużo niż za mało. :mruga:
Zawsze można "przy okazji" coś komuś dla hecy przykleić. :D Kiedyś, w szkole przykleiliśmy kumplowi linijkę do ławki (klejem cyjanoakrylowym) - dzwonek na przerwę, koleś zgarnia wszystko do torby, a tu zonk - linijka "nie idzie". :haha: |
300 i 600ml trochę sporo za dużo niestety :(
|
No trochę dużo, fakt.
Fabrycznie zapakowany może leżeć latami, po otwarciu dość krótko (sam już nie pamiętam, raczej kilka tygodni). Luknij na asortyment: http://www.wurth.pl/catalog i w szukajkę k+d |
Ok dzięki za "zamiennik", mniejszych tubek nie ma ? :D
Ta tuba jest wielkości tubek silikonu do pistoletu, więc trochę sporo materiału... |
Cytat:
|
Yyyy... to ??
|
No to zadziała. :taktak:
K+D bardzo dobrze trzyma, szczególnie wtedy gdy połączenie jest ściśnięte na czas wiązania. :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:55. |