![]() |
Red Faction
Jak przegrac gre Red Faction za pomoca TEAC 512EB 2.0H, w Clone plyte czyta mi 8 godzin i nie moze zczytac, chce przegrac z orginalu.
|
Read faction?
A spr. czym jest zabezpieczona? Na cdrinfo w dziale download jest program do spr. zabezp. CLonyXXL. Pobierz i zobacz. Jeżeli jest to SF 2.0 to równiez na cdrinfo spr. czy twoja nagrywarka kopiuje to zabezp. Jeżeli nie to musisz sobie zrobic crc za pomocą safedsic cleaner. (też na cdrinfo :)) :) ... tu jest chyba wszytsko... :) |
ja przegralem red faction z orginalu(yamaha 8424)a plyte mi zczytywalo jakies 20 mniut w nagrywarce!w clone pokazal zabezpieczenie ProtectCD-Vob, ale ladnie siem zgralo!
|
Cytat:
|
jesli Red Faction jest zabezpieczone Safe Disc to twoja nagrywarka go nie obsluguje. wiem bo sprawdzilem przy okazji gdy szukalem info na ten temat o mojej nagrywarce. ale nie pekaj jedziemy na tym samym wozku:)
|
Cytat:
|
gra jest zabezpieczona Dummy Files
|
Cytat:
|
i nawet szajsung nie ma z tą gierką kłopotu
masz prawdiopodobnie żle ustawione opcje w kloniku / wż lepiej clony a niech Cię poprowadzi/ pozdro ps to chyba nie jest dummy files tylko sd ale moge sie mylić bo ani kopi ani oryginału teraz nie ma w domu |
jesli to SD to tylko SD 1 - ta gra dla wiekszosci nagrywarek i dla clona jest przezroczysta zabezpieczeniowo - po prostu sa tak slabe ze az nieistotne, jesli chcesz poznac zdanie ekspertow to jest taka strona www.gamecopyworld.com - znajdz tam dzial dla Red Faction i poszukaj tabelki w ktorej jest napisane 'protection' - bedziesz juz wiedzial bo oni myla sie ZADKO
|
dzieki
|
Cytat:
Protection: CD Checks |
oznacza to ni mniej ni wiecej - cloneCD na kazdej nagrywarce zrobi kopie bez najmniejszego problemu...
jesli napisza 'securom new' lub Safe Disc to zle, jak napisza na dodatek ktora to wersja SD to bardzo zle - bo przy niektorych tytulach stoi np. SD 2.60 a to przegraja tylko LG'ki i LiteOn'y |
Cytat:
|
o ile pamietam, nie bylo zadnego problemu z ta gierka. moze masz zabezpieczona przez jakiegosc goscia?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:30. |