![]() |
Widocznie ja trafiłem na kiepską serię, ale wiele osób już się na te płyty uskarżało, ja je nagrywałem jako audio Teac 12x.
|
Cytat:
nie wiem jak u innych ale to nie sa chyba takie zle plyty (wzialem 100 na sprobowanie i z 70 poszlo i zero problemow). nagrywaen glownie audio i pare filmow - dla ludzi ofcourse |
Cytat:
Dobre :-D :-D :-D :-D :-D Dobre |
Cytat:
powie na czeresniach, albo na drzewach przy trasie, gdzie czesto "radarowcy" stoja - to pozytek bedzie |
osbiście nie spotkałem się, by esperanze niebieskie (nie pod spodem) nagrane na yamaszce, dały się czytać przez jakikolwiek sprzęt...
polecam!!! |
A ja proponuję płyty FLAMINGO :-D
|
Re: Jak najgorzej nagrać CD AUDIO ?
Cytat:
|
Jak chcesz się powymienić to spis na maila.
|
Cytat:
|
Jak wymieniam sie filmami poczta to wlasnie tych plyt uzywam-w razie czego to nie bedzie ich szkoda a i tak zwykle dostaje jakies noname.
|
Cytat:
No to zostaje Ci 40 psełdo TDK do filmów i gierek ... |
Nie miałbym sumienia tak ludzi naciągać. W sumie dane na nich są ok ale audio.....
|
Cytat:
Idz na ŁKS i powedz ze masz do sprzedana płytki zrobione na tej samej linji co TDK ...:-D |
Spoko w lucky-star kiedys wepchneli mi ich 50 sztuk- twierdzili, ze sa robione na tej samej tasmie produkcyjnej co tdk....ble ble ble. Do dzisiaj mam ich jeszcze ze 40sztuk i niewiem co z nimi robic.
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:23. |