![]() |
Cytat:
Drogi produkt to czasem to samo co wyżej.:D |
Mowcie co chcecie ale ja wiecej nie tkne LG :) Wszystko inne byle nie LG... a Polar rowniez trzeba dofinansowywac:) Ja ze sprzetu AGD mam wiekszosc firmy Bosch... i nie narzekam:D Ja juz dam sobie spokoj z przekonywaniem Was ze tani produkt to czesto badziew i tandeta. Pozdrawiam Was i zycze aby te LG dzialaly u Was jak najlepiej, bo chyba macie wielkie szczciescie skoro jeszcze Wam ten sprzet dziala :P
|
Najlepiej ponarzekać na "ogół". Zamiast skoncentrować się na konkretnym modelu, najlepiej napisać że cała firma to "shit".
To samo tyczy się liteona czy lg. A spowodowane jest to tym, że tego sprzętu jest najwięcej. A najczestszymi problemami są problemy a Aspi, DMA, źle podpiętymi kablami, brakiem sterowników. |
A ja mam tylko 1 rzecz z LG i jestem z niej zadowolony.... naklejke na drzwiach.
Oczywiscie to byl dowcip, od LG mam monitor 17" LCD i musze powiedziec ze pozytywnie mnie zaskoczyl a i cena niska (900pln) Jak na razie nie mam z nim rzadnych problemow. |
Cytat:
|
Cytat:
whirlpool A co do reszty to racja.:) |
Cytat:
|
Cytat:
A kto konkretnie? :idea: || |
eee mu tu po cichaczu konwersujemy ... moze nikt nas nie zauwazy ... :)
|
Powiem krotko - macie szczescie ze nie mam tu moda ... ||
|
Cytat:
|
Cytat:
Tylko się nie posłuchał :nie: W sumie to dobrze Bo teraz jest zadowolony :jupi: :czar: |
Cytat:
|
Ja na szczescie nie mialem napedu LG... i nigdy nie bedze mial.... jedyny produkt jaki kupilem tej firmy to monitor F700P i byl to jednak zly zakup, a raczej tragiczny. Juz wiecej nie kupie nic z tej firmy.
|
czy moderacja mogla by zamknac ten temat?
tak tylko pytam bo nie wiem ktory to juz raz zostal odkopany ;) a co do tematu to mam cd, cd-rw i dvd firmy LG juz paroletnie i zadnych problemow.... i kolejnym napedem jaki kupie do bedzie LG... gdzies to juz pisalem, ale skoro odkopujecie... ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:03. |