![]() |
[QUOTE]Flacha1 napisa***322;(a)
[B] Za rok świetlny znaczy się:) Chyba że jest prawnikiem (tylko nie z urzedu) to moze szybciej (oni to maja zarobki wysokie). osobiście przyznam że też się zastanawiałem nad tłocznią (opracowałem zabezpieczenie nie do skopiowania i chciałem je gdzieś póścić kiedyś), ale jak pościagałem ceny to mi się odechciało. Chyba że ym wygrał w totolotka. |
Cytat:
|
cze
Biorąc pod uwagę stan naszej gospodarki i wysopość zarobków to pewnie za rok już uzbierasz8) |
No to chyba zaczne oszczedzac.:-D :-D :-D
|
Re: Tlocznia plyta. Za ile i gdzie???
[QUOTE]/||\aster napisa***322;(a)
[B]Zastanawiam sie gdzie mozna kupic tlocznie plyt i za ile. Jestem tylko ciekawy. Gdyby ktos pytal to i tak nie kupie bo kasy nie mam. Na tłocznię CD ze studiem masteringowym musiał bys zobie odłozyć około 1 500 000 (najdroższe jest wyposażenie studia masteringowego) |
hehe, nie myśl, że to jest małe urządzenie, które sobie postawić w pokoju, obok np. drukarki. To jest wielkie urządzenie! Zobacz sobie stronę tłoczni TAKT: www.takt.com.pl
|
Tlocznia plyta. Za ile i gdzie???
Zastanawiam sie gdzie mozna kupic tlocznie plyt i za ile. Jestem tylko ciekawy. Gdyby ktos pytal to i tak nie kupie bo kasy nie mam.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:00. |