![]() |
Potwierdzam że to żwiązek Fe, i dlatego opstaje za zastosowaniem HNO3, możesz go czywiscie polaczyc z perhydrolem lub H2SO4, wtedy to już wszystko rozpusci, lub z HCL-em wtedy rozpuszcza nawet zloto.
Tak naprawde wystarczylaby kropla moczu pewnego pana z Rządu RP (bez nazwisk)- wszystko rozpuści ,wszystko zeżre.... (jakby ktoś się pytał kogo miałem na myśli- to każdego z tych kre....w) |
Cytat:
|
Nie chce mis sie tego juz ciagnac ALE, zapytam sie jeszcze o jedno czy wie ktos napewno, otoz chodzi mi oto ze talerze sa pokryte jakims metalem czy czyms na ktorym sa dane zapisywane czy wie ktos co to jest.????
|
ja tam jak kończyła mi sie gwarancja i chciałem dostać nowy twardziel to owijałem go grubą szmatke i po czym zrzucałem na podłog aż wkońcu coś w srodku szczeliło i nie działał - od reki dali mi nowy:) ale dane to by sie chyba jeszcze dało odzyskać:)
|
skoro mowa juz o panach ktorzy wejda do Ciebie i beda chcieli zabrac Ci sprzet lub ingerowac w dysk, powiedz ze komputer jest podlaczony do nadajnika, a nadajnik steruje bomba, ktora moze duzo zlego uczynic np. w jakims samolocie, wtedy mozesz negocjowac o czas, w tym czasie formatujesz dysk, niszczysz go, lub sam nie wiem co jeszcze mozesz go nawec zjesc :) a potem mowisz panom ze to byl dowcip, i skruszony ze lzami w oczach prosisz panow o wybaczenie, nie zrobia Ci nic zlego tylko dostaniesz pare w zawieszeniu
pozdrawiam:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D |
Cytat:
|
Nie chodzi o to kto wchodzi tylko o ktorej poze, lubia przycjodzic rano okolo godziny 6-7 kiedy jeszcze twoj umysl nie pracuje i zgadzasz sie na wszytsko zeby sobie tylko poszli.((
|
Cytat:
probe powtorz 3 razy. efekt??? zadnych ubytkow..... |
Cytat:
|
Witam !
Chmm w sumie jak masz zdolmości manualne i srubokręt pod ręką to otwierasz dysk i łamiesz talerze i po sprawie .... |
Młotek albo kilof - oto jest rozwiązanie. Ew. 3*400V na zasilanie. 8)
|
Cytat:
Panowie!!! Jak dzieci ,jak Mame kocham. Ta warstwa to jest warstwa odbijajaca leser a nie jakiś tam nosnik.Nosnik danych jest zatopiony w srodku płyty i prawie niewidoczny i przezroczysty. Bez odblasku płyta idzie w kosz. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:27. |