Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   jestem olewany przez team membersów cdrinfo! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jestem-olewany-przez-team-membersow-cdrinfo-10205/)

ThanatoS 06.09.2002 01:09

Ja akurat jestem z Braniewa - więc ok. 100 km od Olsztyna.

SoBal 05.09.2002 23:36

zgadza się, ja sobie odpuszczę, reszta może iść na piwo :)

bas 05.09.2002 23:35

Jeśli będzie mniej to sobie odpuszczamy.

SoBal 05.09.2002 23:30

dalej o jakies 1,5 godziny... a to dużo... ale spoko, pomyśle co da się zrobić - bądź jedbak dobrej myśli, jeżeli będzi więcej niż 30 osób, zjawię się na 90%

bas 05.09.2002 23:22

A czy z Olsztyna jest wiele dalej do Łodzi niż do stolicy? To jest różnica jakiś 60km

SoBal 05.09.2002 23:19

ad 1. Jestem z Olsztyna
ad 2. Jeżeli zlot (ten planowany przez was) odbędzie się nie dalej niż w wa-wie, to się zjawie, else niestety nie

bas 05.09.2002 23:13

Sobal: 1.Czy Ty nie jesteś z Łodzi?
2. Jeśli to wypali to będziesz?

SoBal 05.09.2002 23:10

Co to ma być z tym "obsługa cdrinfo nas olewa ?" a ja to co ? nie odpisuje czasem ?

Co do zlotu, planujcie, planujcie... wiedzcie że macie moje pełne poparcie. Dodam tylko że przygotowuję również imprezę na początek przyszłego roku, z nagrodami, seminariami, spotkaniami z ekipą cdrinfo itp.. ale o tym na razie cisza...

Czepeczki... na razie zamówiono 50 sztuk, gwoli testów :) co z tego wyniknie ? zobaczymy....

bas 05.09.2002 22:45

Spoko, też w to nie wierze, ale ładnie wygląda. Przecież jak napisze, że najpierw się najemy, a potem napiejmy to będzie, źle wyglądało. Tak an serio to jutro coś spłodzimy, wyślemy na wszystkie adresy, które wysłałeś Mapsajmowi.

BD 05.09.2002 22:41

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Jutro mamy dostać jeszcze jedną informacje, w związku z czym program prześlemy jutro wieczorem. Jak byś mógł określić co chciałbyś wiedzieć? Czy mamy opisywac całą logistykę czy tylko to co będzie się działo na samym miejscu: czyli spotkanie, posiłek, dyskusjka panelowa na tematy poruszane na forum i związane z branżą? Wiele zależy od miejsca i kosztów. Mamy kilka pomysłów, w najfajniejszej wersji jest nawet prosiak pieczony w ognisku, oczywiście obsługa i .......Spore koszty, czyli coś czego nie pociągniemy bez sponsora. Jutro bądź w sobote wyślę Ci kilka wariantów wraz ze wstępnym kosztorysem. A jak sponsor to coś mu musimy dać w zamian za kase...
hmm jutro bede juz lezal do gory brzuchem bez kompa :)
a w planie powinienes umiescic:

1. kilka propozycji terminow
2. kilka lokalizacji jakie sa rozpatrywane (jak sie ustali warto dac plan dojazdu)
3. czas trwania
4. koszty jakie musi poniec uczestnik
5. plan imprezy
6. koszty imprezy
7. kto sie zajmie orgranizacja
8. co jest potrzebne ze strony cdrinfo a co wy zapewniacie
9. czy sa i co chca sposorzy w zamian za pomoc
10. plan imprezy np 10 rozpoczecie, 15 obiadek 19 pieczenie swinki :). etc
11. jakie pomocy oczekujesz od cdrinfo
12. i wiele innych

natomiast nie musisz pisac tego o czym bedziemy rozmawiac
bo tego raczej nie zrealizujesz ...

im to lepiej napiszesz tym wieksza szana ze sie uda
poza tym musisz przewidziec, ze jak powstanie strona na ten temat to
musi byc rowniez formularz rejestracyjny i czas na to by ludzie zglosili swoj udzial w imprezie a co za tym idzie nie mozesz planowac zlotu np za tydzien bo bedzie tylko kilka osob ...
poza tym wszystkie informacje musza byc jasne i sprawdzone w przeciwnym wypadku ludzie sie zniecheca

PS
przeslij plan na maile jakie Ci (lub temu drugiemu pomyslodawcy - nie pamietam nicka) podalem bo mnie nie bedzie przez kilka dni

bas 05.09.2002 22:21

Jutro mamy dostać jeszcze jedną informacje, w związku z czym program prześlemy jutro wieczorem. Jak byś mógł określić co chciałbyś wiedzieć? Czy mamy opisywac całą logistykę czy tylko to co będzie się działo na samym miejscu: czyli spotkanie, posiłek, dyskusjka panelowa na tematy poruszane na forum i związane z branżą? Wiele zależy od miejsca i kosztów. Mamy kilka pomysłów, w najfajniejszej wersji jest nawet prosiak pieczony w ognisku, oczywiście obsługa i .......Spore koszty, czyli coś czego nie pociągniemy bez sponsora. Jutro bądź w sobote wyślę Ci kilka wariantów wraz ze wstępnym kosztorysem. A jak sponsor to coś mu musimy dać w zamian za kase...

Laser 05.09.2002 15:32

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)

czpeczke to juz sobie kupilem, co prawda bez logo CDRInfo, ale za to ma pompon:P

:-D :-D :-D

bas 05.09.2002 13:32

Postaram się napisać jakiś program wieczorem bo zaraz musze lecieć do biura, wieczorem skontaktuje się z Mapsajmem i postaramy się napisać program.

BD 05.09.2002 13:21

Re: Re: Re: jestem olewany przez team membersów cdrinfo!

Cytat:

bas napisa***322;(a)

1. Można chyba znaleść czas na odpowiedzenie na maila, jak ma się czas na pisanie na forum.

a czy ja dostalem jakiegos maila? bo sobie nie przypominam :)

Cytat:

2. Nietylko Ty jesteś zalatany, dlatego termin był/jest uzgadniany.
zdaje sobie z tego sprawe
w zwiazku z tym mam propozycje:
przygotuj dokladny program i podeslij na mojego maila eathan@cdrinfo.pl (jak to zrobisz dzisiaj to dostaniesz dzisiaj odpowiedz a jak nie dasz rady to odpowiedz bedzie w przyszlym tygodniu najwczesniej bo mam urlop ie nie zawsze mam dostep do kompa)

Cytat:

4. Jeśli ma być więcej osób to mógłby się wortal ustosunkowac do tego i pomóc w reklamowaniu tego, tak aby więcej osób przyjechało.
daj program, przemysl mozliwe terminy a ustosunkujemy sie do tego

Cytat:

5. Zgoda jest potrzebna do wykozystania loga cdrinfo.pl, bez takiej zgody będzie to zwykłe spotkanie toważyskie a nie zlot cdrinfo.pl
j.w.

Yahol 05.09.2002 12:17

Cytat:

ZiP napisa***322;(a)

Pamiętacie? Miały też kiedyś być czapeczki z logo CDRinfo.pl.

czpeczke to juz sobie kupilem, co prawda bez logo CDRInfo, ale za to ma pompon:P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:45.