![]() |
Ja akurat jestem z Braniewa - więc ok. 100 km od Olsztyna.
|
zgadza się, ja sobie odpuszczę, reszta może iść na piwo :)
|
Jeśli będzie mniej to sobie odpuszczamy.
|
dalej o jakies 1,5 godziny... a to dużo... ale spoko, pomyśle co da się zrobić - bądź jedbak dobrej myśli, jeżeli będzi więcej niż 30 osób, zjawię się na 90%
|
A czy z Olsztyna jest wiele dalej do Łodzi niż do stolicy? To jest różnica jakiś 60km
|
ad 1. Jestem z Olsztyna
ad 2. Jeżeli zlot (ten planowany przez was) odbędzie się nie dalej niż w wa-wie, to się zjawie, else niestety nie |
Sobal: 1.Czy Ty nie jesteś z Łodzi?
2. Jeśli to wypali to będziesz? |
Co to ma być z tym "obsługa cdrinfo nas olewa ?" a ja to co ? nie odpisuje czasem ?
Co do zlotu, planujcie, planujcie... wiedzcie że macie moje pełne poparcie. Dodam tylko że przygotowuję również imprezę na początek przyszłego roku, z nagrodami, seminariami, spotkaniami z ekipą cdrinfo itp.. ale o tym na razie cisza... Czepeczki... na razie zamówiono 50 sztuk, gwoli testów :) co z tego wyniknie ? zobaczymy.... |
Spoko, też w to nie wierze, ale ładnie wygląda. Przecież jak napisze, że najpierw się najemy, a potem napiejmy to będzie, źle wyglądało. Tak an serio to jutro coś spłodzimy, wyślemy na wszystkie adresy, które wysłałeś Mapsajmowi.
|
Cytat:
a w planie powinienes umiescic: 1. kilka propozycji terminow 2. kilka lokalizacji jakie sa rozpatrywane (jak sie ustali warto dac plan dojazdu) 3. czas trwania 4. koszty jakie musi poniec uczestnik 5. plan imprezy 6. koszty imprezy 7. kto sie zajmie orgranizacja 8. co jest potrzebne ze strony cdrinfo a co wy zapewniacie 9. czy sa i co chca sposorzy w zamian za pomoc 10. plan imprezy np 10 rozpoczecie, 15 obiadek 19 pieczenie swinki :). etc 11. jakie pomocy oczekujesz od cdrinfo 12. i wiele innych natomiast nie musisz pisac tego o czym bedziemy rozmawiac bo tego raczej nie zrealizujesz ... im to lepiej napiszesz tym wieksza szana ze sie uda poza tym musisz przewidziec, ze jak powstanie strona na ten temat to musi byc rowniez formularz rejestracyjny i czas na to by ludzie zglosili swoj udzial w imprezie a co za tym idzie nie mozesz planowac zlotu np za tydzien bo bedzie tylko kilka osob ... poza tym wszystkie informacje musza byc jasne i sprawdzone w przeciwnym wypadku ludzie sie zniecheca PS przeslij plan na maile jakie Ci (lub temu drugiemu pomyslodawcy - nie pamietam nicka) podalem bo mnie nie bedzie przez kilka dni |
Jutro mamy dostać jeszcze jedną informacje, w związku z czym program prześlemy jutro wieczorem. Jak byś mógł określić co chciałbyś wiedzieć? Czy mamy opisywac całą logistykę czy tylko to co będzie się działo na samym miejscu: czyli spotkanie, posiłek, dyskusjka panelowa na tematy poruszane na forum i związane z branżą? Wiele zależy od miejsca i kosztów. Mamy kilka pomysłów, w najfajniejszej wersji jest nawet prosiak pieczony w ognisku, oczywiście obsługa i .......Spore koszty, czyli coś czego nie pociągniemy bez sponsora. Jutro bądź w sobote wyślę Ci kilka wariantów wraz ze wstępnym kosztorysem. A jak sponsor to coś mu musimy dać w zamian za kase...
|
Cytat:
:-D :-D :-D |
Postaram się napisać jakiś program wieczorem bo zaraz musze lecieć do biura, wieczorem skontaktuje się z Mapsajmem i postaramy się napisać program.
|
Re: Re: Re: jestem olewany przez team membersów cdrinfo!
Cytat:
Cytat:
w zwiazku z tym mam propozycje: przygotuj dokladny program i podeslij na mojego maila eathan@cdrinfo.pl (jak to zrobisz dzisiaj to dostaniesz dzisiaj odpowiedz a jak nie dasz rady to odpowiedz bedzie w przyszlym tygodniu najwczesniej bo mam urlop ie nie zawsze mam dostep do kompa) Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:45. |