Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   jestem olewany przez team membersów cdrinfo! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jestem-olewany-przez-team-membersow-cdrinfo-10205/)

mapsajm 04.09.2002 22:55

jestem olewany przez team membersów cdrinfo!

witam!

chciałem jedynie powiedzieć, że czuję się uoewny przez władze cdrinfo... od pewnego czasu, razem z basem staramy się skontaktować z administratorami z sprawie zlotu forumowiczów (dyskusja http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...threadid=10110 )

jest nam bardzo przykro, że spotykamy się z zerowym odzewem.

czy to się zmieni?

bas 04.09.2002 23:02

Zauważyłeś, że prawie się nie odzywają na forum? Może chłopaki zostawili serwis i pojechali na wakacje? Chyba zaczne dodawać jakieś cracki do moich postów, może wtedy będzie jakaś reakcja, wczoraj wysłałem maila miśkowi i nic... Mam wrażenie, że oni robią nam łache. Jeśli mamy poświęcać czas i pieniądze na zlot to może by ktoś kiwnął palcem???
Poświęciliśmy z Mapsajmem 2 popołudnia, przejechaliśmy 200km, szukając atrakcyjnego lokalu a wy nas olewacie . Jeśli macie to w d... to to powiedzcie bo bez waszego wsparcia jest to strata naszego czasu i pieniędzy.

Zetoxa 04.09.2002 23:03

... nie dojdziesz nigdy za cenzorami, to taka specyficzna kasta. Jak im się coś nie chce to i Pan Bóg nie pomoże.

mapsajm 04.09.2002 23:09

może chociaż zareagują na mój najnowszy post...

ZiP 04.09.2002 23:32

Bardzo mi przykro z tego powodu, ale chyba będziemy musieli sobie poradzić sami. :'( :'( :'(
Pamiętacie? Miały też kiedyś być czapeczki z logo CDRinfo.pl. I nic z tego!:(

+++LeWaP+++ 05.09.2002 00:25

Pamiętamy!!!...

Jeżeli dobrze pamiętam to Misek mówił, że będą czapki!

a tu ... ???

ThanatoS 05.09.2002 01:11

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
Pamiętamy!!!...

Jeżeli dobrze pamiętam to Misek mówił, że będą czapki!

a tu ... ???

No co wy czapki będą ... jak sami sobie takie sprawimy.

cana 05.09.2002 08:02

a czy ktoś z Was pomyślał o tym że jest kampania wrześniowa na uczelniach?
a po drugie czy aby zlocik zmontować to potrzeba błogosławieństwa moderatorów i szefostwa serwisu?
a po trzecie trzeba przypomnieć Miskowi o czapeczkach choć jak pamiętam przeboje Woja z b3d z koszulkami to rozumiem wszystko :)
pozdro

oldgringo 05.09.2002 09:11

Cytat:

cana napisa***322;(a)
a czy ktoś z Was pomyślał o tym że jest kampania wrześniowa na uczelniach?
a po drugie czy aby zlocik zmontować to potrzeba błogosławieństwa moderatorów i szefostwa serwisu?
a po trzecie trzeba przypomnieć Miskowi o czapeczkach choć jak pamiętam przeboje Woja z b3d z koszulkami to rozumiem wszystko :)
pozdro

AMEN

BD 05.09.2002 09:53

Re: jestem olewany przez team membersów cdrinfo!

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
witam!

chciałem jedynie powiedzieć, że czuję się uoewny przez władze cdrinfo... od pewnego czasu, razem z basem staramy się skontaktować z administratorami z sprawie zlotu forumowiczów (dyskusja http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...threadid=10110 )

jest nam bardzo przykro, że spotykamy się z zerowym odzewem.

czy to się zmieni?

napisze teraz w swoim wlasnym imieniu :)
powiedz mi szanowny kolego co ma Misiek czy inna waldza do zlotu ...
przeciez mozecie isc na browarek bez ich zgody i wiedzy :)

poza tym musisz pamietac o jednym
niektorzy z nas maja troszke wiecej obowiazkow niz zaliczenie sesji poprawkowej i wyjaz moze byc pewnym problemem

np. ja pracuje przez 7 dni w tygodniu i nie bardzo widze mozliwosc by jechac na drugi koniec Polski na zlot
jasne jak to bedzie gdzies blisko Katowic (np Krakow) to chetnie wpadne na godzine czy dwie

bgn 05.09.2002 11:16

Re: Re: jestem olewany przez team membersów cdrinfo!

[QUOTE]BD napisa***322;(a)
[B]

tak myslalem, ze jak jest za duzy wladzy - to nie zadnej
i dlatego nikt ci nie odpowiada z wyjatkiem Batrusia ( prywatnie).
Wladze same musza sobie zrobic zlot i ustalic hierarchie
Sutermoderator ->starszy moderator->moderator->podmoderator->krojczymoderator-> itd.
Ps.Ale mi sie qurde nudzi:)

bas 05.09.2002 11:20

Re: Re: jestem olewany przez team membersów cdrinfo!

Cytat:

BD napisa***322;(a)

poza tym musisz pamietac o jednym
niektorzy z nas maja troszke wiecej obowiazkow niz zaliczenie sesji poprawkowej i wyjaz moze byc pewnym problemem

np. ja pracuje przez 7 dni w tygodniu i nie bardzo widze mozliwosc by jechac na drugi koniec Polski na zlot
jasne jak to bedzie gdzies blisko Katowic (np Krakow) to chetnie wpadne na godzine czy dwie

1. Można chyba znaleść czas na odpowiedzenie na maila, jak ma się czas na pisanie na forum.
2. Nietylko Ty jesteś zalatany, dlatego termin był/jest uzgadniany.
3. Nie ma sensu wynajmować knajpy jeśli ma to byc kilka osób, można iść poprostu na piwo.
4. Jeśli ma być więcej osób to mógłby się wortal ustosunkowac do tego i pomóc w reklamowaniu tego, tak aby więcej osób przyjechało.
5. Zgoda jest potrzebna do wykozystania loga cdrinfo.pl, bez takiej zgody będzie to zwykłe spotkanie toważyskie a nie zlot cdrinfo.pl

cana 05.09.2002 11:33

Re: Re: Re: jestem olewany przez team membersów cdrinfo!

[QUOTE]bgn napisa***322;(a)
[B]
Cytat:

BD napisa***322;(a)

tak myslalem, ze jak jest za duzy wladzy - to nie zadnej
i dlatego nikt ci nie odpowiada z wyjatkiem Batrusia ( prywatnie).
Wladze same musza sobie zrobic zlot i ustalic hierarchie
Sutermoderator ->starszy moderator->moderator->podmoderator->krojczymoderator-> itd.
Ps.Ale mi sie qurde nudzi:)

ROTFL :)
pomysł hierarchi mnie powalił, tylko brakuje jeszcze niszy dla mnie :)ale moze krojczy coś wykroi :)
faktycznie Bgn chyba Ci się nudzi ;)
mnie zresztą też :) last tume tylko na off topic pisuje, winda mi chodzi, wszystk osie wypala jak powinno, piwo jest w lodówce i grać mam w co tak ze do pełni kompowego szczęścia brak mi stałego łacza

Yahol 05.09.2002 11:52

Re: Re: Re: jestem olewany przez team membersów cdrinfo!

[QUOTE]bgn napisa***322;(a)
[B]
Cytat:

BD napisa***322;(a)

Moja propozycja:

Pan Bog>Nadmoderator>Supermoderator>Moderator nadzwyczajny i pelnomocny>Moderator>Vice moderator>Podmoderator.
Uzytkownicy forum jako jednostki aspoleczne, szkodliwe i zlosliwe nie sa klasyfikowani w tym zestawie. Zaliczanie uzytkownika do grupy "sapiens-sapiens" jest dla kasty moderatorow nie do przyjecia!
Klasyfikacje uzytkownikow proponuje przedyskutowac we wlasnym gronie i nadac wlasne stopnie, i mam nadzieje zastosowac! :P

Zracam uwage, ze moj apel o uczczenie 1000 postu Panowie Moderatorowie:-D rowniez olali dokumentnie:'(

Yahol 05.09.2002 12:17

Cytat:

ZiP napisa***322;(a)

Pamiętacie? Miały też kiedyś być czapeczki z logo CDRinfo.pl.

czpeczke to juz sobie kupilem, co prawda bez logo CDRInfo, ale za to ma pompon:P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:13.