![]() |
no wlasnie ale to nie tylko z tym plikiem mam problemy praktycznie wszystkie napisy z rozszerzeniem smi wygladaja podobnie i zawsze jesli uda sie je wyswietlic to sa to niestety krzaczki :(( a mam ich troche i tylko w wersji smi a filmy po japonsku lub francusku
co proponujesz jak to ugryzc |
RealPlayer to rozpoznał ,ale nie może otworzyć.Wygląda to tak ,jakby był to plik z błędem.
|
Pliczek pobrałem i wygląda to dziwnie.Teraz jestem w pracy ,ale jak wrócę o 17.00 to spróbuję coś z tym zrobić.Nara.
|
Ilość załączników: 1
Dołączyłem
|
Możesz napisać skąd ty to bierzesz, lub dołącz pliczek żeby zobaczyć jak to wygląda.Do tej pory myślałem ,że są to to pliki do RealPlayer(tzn. do Real-a też się tak nazywają).
|
SMI wraca jak bumerang :(((((
jakiś czas temu postowałem problem jak przekonwertować napisy do filmu z rozszerzeniem *.smi
ominąłem ten problem ściągając pliki w formacie *.srt no ale w tej chwili mam dostęp tylko do formatu smi na tą chwilę subtitle studio nie czyta wogóle formatu smi a sub conwert otwiera ale wygląda to tak że część jest po angielsku a część to same krzaczki a napisy są w 100% w całości angielskie poradźcie dobrzy ludzie co z tym zrobić bo niestety film mam po japońsku :(((( i dupa blada do ni diabła nie rozumiem tego języka |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:20. |