Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nazwy TEMATOW!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nazwy-tematow-10240/)

edwin11 06.09.2002 14:33

Nazwy TEMATOW!!!!

Ludzie co wy robicie????????????????
Czy tak trodno, jak ktos zaczyna nowy temat nadac mu nazwe taka zeby bylo wiadomo o co chodzi??
Tematy typu "POMOCY??????????" "WYMIANA" "ludzie pomożcie!!!!!!!!"
sa bez sensowne.Piszcie w temacie o co chodzi.
Jak czytam "wymiana" to sprawdzam i okazuje sie że to o monitorach, a ja to mam akurat w d...e. i trace czas,ale jakby ktos napisal "wymiana monitora" to bym tam nie zaglądał bo nie mam nic mądrego do powiedzenia na ten temat.

Yahol 06.09.2002 14:36

Uwaga co najmniej sluszna! (pewnie siedzisz na modemie?) Ale fakt to jest, nazwy tematow powinny byc jasne i przejzyste dla kazdego!!

Bagjo_ 06.09.2002 14:37

hehe:-D przecież nikt nie każe ci wchodzić na to forum:-D

pozdrawiam

p.s. gdybym wiedział o czym bedzie twój post też pewnie bym go nie pzeczytał bo poprostu nie wymaga komentarza:-D :-D :-D

edwin11 06.09.2002 14:48

Cytat:

Bagjo_ napisa***322;(a)
hehe:-D przecież nikt nie każe ci wchodzić na to forum:-D

pozdrawiam

p.s. gdybym wiedział o czym bedzie twój post też pewnie bym go nie pzeczytał bo poprostu nie wymaga komentarza:-D :-D :-D

Przeglądałem twoje posty i ich tematyka jest załosna ,nalepszy jest:

POMOCY????

Wiec lepiej nie krytykój tylko pisz normalne tytuły

tomgoo 06.09.2002 15:32

no tak ja tesh jestem na modemie ale ja mam wykupiony abonament imoge siedzieć ile zechce. a tak apropo edwin zgadzam sie tematy powinny być lepiej nazywane żeby było wiadomo o co chodzi8)

-Sid-The-Rat=> 06.09.2002 15:33

PROSZE - nie piszcie 'krytykój'...

PROSZE...

bo slabo mi sie robi...

przypominam ze 'uje' sie nie kresk'uje'...

:)

ale post sluszny i jak najbardziej na miejscu

Bagjo_ 06.09.2002 15:40

Cytat:

edwin11 napisa***322;(a)

POMOCY????

weź skończ z tym śmiesznym wupominaniem bo w moich oczach przeobrażasz się z postaci durnia do postaci MEGADURNIA. Nie mam zamiaru rywalizować z tobą o wymyślanie lepszego tematu do postu, a jeżeli post CI sie nie podoba to jest taka funkcja we wszystkich przeglądarkach inernetowych o nazwie WSTECZ (czasem back :-D) i możesz z niej skorzystać i napewno nie zbankrutujesz (jeżeli oczywiście jesteś na modemie bo jeśli masz stałkę , to tym bardziej nie rozumiał bym sansu twej wypowiedzi). pozdrawiam

ZiP 06.09.2002 15:40

Ja czekam wreszcie na skończenie regulaminu. Mam nadzieję, że znajdzie się w nim. m.in opis wyszukiwarki oraz opis, jak nazywać tematy.

Laser 06.09.2002 22:42

Witam !

TEn temat jush kiedyś był ...

Ice 06.09.2002 23:15

A może na głównej stronie mały teks pod tytułem "Jak pisac posty" ?!? Co Wy na to ?

mapsajm 06.09.2002 23:37

a może strona powinna zawierać protokół niepozwalający na ymieszczanie schematycznych tematów?

oldgringo 06.09.2002 23:46

Cytat:

edwin11 napisa***322;(a)

POMOCY????

Cytat:

Bagjo_ napisa***322;(a)

weź skończ z tym śmiesznym wupominaniem bo w moich oczach przeobrażasz się z postaci durnia do postaci MEGADURNIA. Nie mam zamiaru rywalizować z tobą o wymyślanie lepszego tematu do postu, a jeżeli post CI sie nie podoba to jest taka funkcja we wszystkich przeglądarkach inernetowych o nazwie WSTECZ (czasem back :-D) i możesz z niej skorzystać i napewno nie zbankrutujesz (jeżeli oczywiście jesteś na modemie bo jeśli masz stałkę , to tym bardziej nie rozumiał bym sansu twej wypowiedzi). pozdrawiam

Niektórym kolegom to chyba się nudzi.Chłopaki nie skaczcie sobie do gardeł.Jesteśmy tu po to ,żeby sobie pomagać.

mapsajm 06.09.2002 23:54

Cytat:

oldgringo napisa***322;(a)

Niektórym kolegom to chyba się nudzi.Chłopaki nie skaczcie sobie do gardeł.Jesteśmy tu po to ,żeby sobie pomagać.

stary... ty też byś się wściekał, gdybyś był 11 w kolejce:-D :) :-D

Yahol 07.09.2002 00:14

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

stary... ty też byś się wściekał, gdybyś był 11 w kolejce:-D :) :-D

Tego nie chwytam! Powinienem sie wsciec?
Chyba mi sie procesor grzeje!
11 w kolejce? Ciekawe! No! no!

mapsajm 07.09.2002 00:31

podążając za tokiem dyskusji:

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)

Tego nie chwytam! Powinienem sie wsciec?
Chyba mi sie procesor grzeje!
11 w kolejce? Ciekawe! No! no!

co nie chwytasz?! co?! ty się mnie nie pytaj, co ty powinieneś!!!((
a to, że ci się procesor grzeje to jest tendencyjne i schematowe!!! nie potrzeba mi czytać takich postów!!!(( (( ((
i nie nabijaj się ze mnie!!! (( to wcale nie jest ciekawe!!!((

:-D

edwin musiał puścić przodem 10 innych - jest jedenastym edwinem w kolejce po dobry humor.;) :-D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:58.