![]() |
Nazwy TEMATOW!!!!
Ludzie co wy robicie????????????????
Czy tak trodno, jak ktos zaczyna nowy temat nadac mu nazwe taka zeby bylo wiadomo o co chodzi?? Tematy typu "POMOCY??????????" "WYMIANA" "ludzie pomożcie!!!!!!!!" sa bez sensowne.Piszcie w temacie o co chodzi. Jak czytam "wymiana" to sprawdzam i okazuje sie że to o monitorach, a ja to mam akurat w d...e. i trace czas,ale jakby ktos napisal "wymiana monitora" to bym tam nie zaglądał bo nie mam nic mądrego do powiedzenia na ten temat. |
Uwaga co najmniej sluszna! (pewnie siedzisz na modemie?) Ale fakt to jest, nazwy tematow powinny byc jasne i przejzyste dla kazdego!!
|
hehe:-D przecież nikt nie każe ci wchodzić na to forum:-D
pozdrawiam p.s. gdybym wiedział o czym bedzie twój post też pewnie bym go nie pzeczytał bo poprostu nie wymaga komentarza:-D :-D :-D |
Cytat:
POMOCY???? Wiec lepiej nie krytykój tylko pisz normalne tytuły |
no tak ja tesh jestem na modemie ale ja mam wykupiony abonament imoge siedzieć ile zechce. a tak apropo edwin zgadzam sie tematy powinny być lepiej nazywane żeby było wiadomo o co chodzi8)
|
PROSZE - nie piszcie 'krytykój'...
PROSZE... bo slabo mi sie robi... przypominam ze 'uje' sie nie kresk'uje'... :) ale post sluszny i jak najbardziej na miejscu |
Cytat:
|
Ja czekam wreszcie na skończenie regulaminu. Mam nadzieję, że znajdzie się w nim. m.in opis wyszukiwarki oraz opis, jak nazywać tematy.
|
Witam !
TEn temat jush kiedyś był ... |
A może na głównej stronie mały teks pod tytułem "Jak pisac posty" ?!? Co Wy na to ?
|
a może strona powinna zawierać protokół niepozwalający na ymieszczanie schematycznych tematów?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
stary... ty też byś się wściekał, gdybyś był 11 w kolejce:-D :) :-D |
Cytat:
Chyba mi sie procesor grzeje! 11 w kolejce? Ciekawe! No! no! |
podążając za tokiem dyskusji:
Cytat:
co nie chwytasz?! co?! ty się mnie nie pytaj, co ty powinieneś!!!(( a to, że ci się procesor grzeje to jest tendencyjne i schematowe!!! nie potrzeba mi czytać takich postów!!!(( (( (( i nie nabijaj się ze mnie!!! (( to wcale nie jest ciekawe!!!(( :-D edwin musiał puścić przodem 10 innych - jest jedenastym edwinem w kolejce po dobry humor.;) :-D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:58. |