Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Ograniczenie prędkości Kazaa (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ograniczenie-predkosci-kazaa-10246/)

Kasprzak 07.09.2002 15:24

dZIEKI wporza z was wiara!

bas 07.09.2002 03:30

Problem w tym, że jak masz modem 7/1 i kilkudziesięciu kolesi siedzi na nim i udostępnia gigabajty to jak im nie ograniczysz to wszystko pada bo modem się zapycha jak pół polski ciągnie od nich, pozostali klienci nie mają netu....i można by tak jescze długo.

szuwar007 06.09.2002 17:38

Cytat:

ZiP napisa***322;(a)
NIE RÓB TEGO!!!!!!!!!! Tym zachowaniem przyczyniasz się do upadku P2P, które i tak ma się nie najlepiej.
Cze ja całkowicie sie z Zipem zgadzam oczywiście że nie każdy może sobię pozwolić na polpaka za którego trzeba płacić jak za woły czy za satelitke. Ale sa szybkie serwery polskie czy zagraniczne albo sewery promoją wlasne cd z mp3 czy z teledyskami i progsami. Ja się dziwnie czuję jak ściagam już 4h jakąś mp3 a tu jakiś mnie odłancza i 4godzinki w plery ale oczywiscie to tylkomoja opinia. P2P niech dalej żyje :)

Bagjo_ 06.09.2002 16:40

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)

Fakt coraz wiecej ludzi nie udziela sie na p2p. Coraz wiecej chce isc na latwizne i tylko szybko sciagac. Majac sztywne lacze, nawet wolne, mozna udostepnic jakies wartoscowe rzeczy. Pamietajcie: im wiecej ludzi udostepnia plik, tym szybciej sie sciaga. A przez samolubstwo p2p pada.

ŚWIĘTE SŁOWA:cool:

ThanatoS 06.09.2002 16:33

Re: Ograniczenie prędkości Kazaa

Ilość załączników: 1
Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
Jak ograniczyc prędkośc w kazie gdy np. ktos ciagnie ode mnie pliki i jas nie chce aby szlo to 9kb/s a np.2 kb/s to co sie robi jest taki sposob pilne dzikei z gory
W załączniku masz pokazane (podświetlone miejsce) gdzie się ustawia max upload w kilobitach na sekundę. Zaczyna się od 24 kilobitów.

Yahol 06.09.2002 16:14

Cytat:

ZiP napisa***322;(a)
NIE RÓB TEGO!!!!!!!!!! Tym zachowaniem przyczyniasz się do upadku P2P, które i tak ma się nie najlepiej.
Fakt coraz wiecej ludzi nie udziela sie na p2p. Coraz wiecej chce isc na latwizne i tylko szybko sciagac. Majac sztywne lacze, nawet wolne, mozna udostepnic jakies wartoscowe rzeczy. Pamietajcie: im wiecej ludzi udostepnia plik, tym szybciej sie sciaga. A przez samolubstwo p2p pada.

QBUS 06.09.2002 15:51

Cytat:

ZiP napisa***322;(a)
Czasem tak trzeba - jesli ktos ma slabe lacze to niestety musi stosowac takie srodki, bo inaczej bedzie zciagal jedna mp3 przez dwa dni...

ZiP 06.09.2002 15:43

Kasprzak 06.09.2002 15:21

Ograniczenie prędkości Kazaa

Jak ograniczyc prędkośc w kazie gdy np. ktos ciagnie ode mnie pliki i jas nie chce aby szlo to 9kb/s a np.2 kb/s to co sie robi jest taki sposob pilne dzikei z gory

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:40.