![]() |
brak dzwieku
Sciagnalem ostatnio harego potera ripowanego z dvd ale ktos uzyl jakiegos badziewnego kodeka i nie mam dzwieku virtual dub nie rozpoznaje co to za kodek dzwieku czy znacie jakies nietypowe kodeki zebym chociaz mogl to ruszyc i przekonwertowac
|
Mam to samo na filmie Pan Tadeusz (2 CD)
|
I nie wiem co to.....
|
heh ja rozwiazalem problem w moim wypadku byl to kodek ac3 znalazlem go po zainstalowaniu 5 roznych koderow
|
Jeżeli ten kodek chodzi pod XP to mógłby¶ mi go podesłać?
Podejrzewam że to będzie to. Mam jaki¶ taki podobny ale nie potrafię go zainstalować pod XP |
jest tam taki pliczek registerfilters-2k.cmd musisz go odpalic tyle ze nie wiem ale chyba nie instaluje sie on na stale takie mam wrazenie - u mnie dziala ok ale np u kumpla na win me ten drugi dla win9x nie bardzo chodzil jakies stukanie mial ale sprawdz sam
|
Chłopie... wielkie dzięki szukałem tego parę miesięcy. Poszło gładko i zaczęło grać! Swoj± drog± takie nietypowe kodeki powinno się nagrywać razem z filmem na płytkę.
pozdro!!! |
Cytat:
|
Ten sam problem wyst±pił przy filmie Ocean's Eleven ale
sie namęczyłem, też pomógł kodek AC3-sam to wykumałem szkoda ze nie wszedłem tu wczesniej. |
:) ostatnio coraz wiecej filmow trafia mi sie z tym kodekiem dzwieku moze ktos ma jakas porzadna instalke tego bo mi to co mam po restarcie sie nie odpala samo i musze przed ogladnieciem filmu na nowo instalowac kodeka
nadmieniam ze dobrze by bylo aby ta instalka dzialal pod xpekiem z gory thnx |
ja uzywam tych (jedna instalka i dzialaja do zgonu windy, chociaz xp jeszcze mi nie padlo , innych nawet nie sprawdzalem, ale mozliwe ze juz je sciagales.
milo, ze wreszczcie powstaja divxy z ql dzwiekiem, z dobrej jakosci obrazem daje to calkiem dobry efekt. |
ja uzywam tych (jedna instalka i dzialaja do zgonu windy, chociaz xp jeszcze mi nie padlo , innych nawet nie sprawdzalem, ale mozliwe ze juz je sciagales.
milo, ze wreszczcie powstaja divxy z ql dzwiekiem, z dobrej jakosci obrazem daje to calkiem dobry efekt. |
Cytat:
http://qdivx.terramail.pl/ac3.html |
Ja do dzwięku używałem tego co w zał±czniku....
|
dzieki chlopaki zaraz przetestuje :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:16. |