![]() |
kopiowanie płyt neronem i nagrywarka LiteOn 32123S
No wiec tak. Pod Windowsa 98 SE płykek nie kopiuje (kopia CD). Wyskakuje napis, ze na plycie nie ma miejsca iabym zmienil nosnik, a jak wloze RW, to to samo. Probowalem na wielu plytkach. Myslalem, ze to wina aspi drivers, ale pod XP (ktory tego cudu nie uzywa) jest to samo. Wywnioskowalem wiec, ze nagrywara jest padnieta, lecz tutaj... UWAGA pojawil sie CLONECD i... WSZYSTKO DZIALA!!! I co na to powiecie? Acha. Jeszcze taki bajer. W POJEDYNCZEJ SESJI nie widac nagranych plikow, a w multisesji tak, ale nie mozna DOGRYWAC DO PLYTKI. O co biega? Prosze o szybka pomoc... jak najszybsza...
;( Acha bios to jest ten z S na koncu (nie pamietam... ;( ). |
Tu nie chodzi o system tylko mozliwosci programu.
Co prawda nie kopiuje plyt nero tylko clonem. Ale prawdopodobnie nero nie potrafi skopiowac nadpalonej plyty za to clon potrafi. Tak mi sie wydaje. |
Cytat:
|
No wiec Nero nosi numer 5.5.8.2 i jest sciagniety z cdrinfo. Razem z nagrywara byl nero 5.5.8.0 i tez nie dziala... a plyty nie sa nadpalone napewno. W rzaden sposob. Sprobuje, choc watpie. Dzieki.
|
Przeinstaluj nero.
Ta wersja dziala napewno bo sam kupilem tego Lite-Ona i nie bylo problemu z dolaczonym nero do niego. |
no wiec... drodzy koledzy... nie. Nero 5.5.8.0; 5.5.8.2 oraz 5.5.9.0 nie dziala... nie mam jak sciagnac nero 5.5.9.9 (brak stalego lacza i modem 33600), ale nie dziala... przykro to mowic, ale to chyba problem w sprzecie... popieracie mnie? Dzieki for help..
|
Skoro upierasz sie przy sprzecie to najlepiej bedzie jak wezmiesz nagrywarke do znajomego wraz z najnowsza wersja nero posiadana przez ciebie a wiec 5.5.9.0 i sprawdzisz.
Moge jeszcze dodac, ze aktualnie mama ta sama wersje i nie ma zadnych problemow. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:50. |