![]() |
Płyta "czyszcząca"...?
Witam
Na czym polega działanie takiej płytki, czy można ją skopiowac jak każdą inną? Czy różni sie budową? Dzięki Damian/Forest |
Plytka taka ma zdecydowanie inna budowe zewnetrzna od normalnej plytki. Ma ona od spodu specjalne wloski, ktore przy rozpedzaniu plytki przez pewien okres czasu "odkurzaja " soczewke lasera. A skopiowanie takiej plytki niewiele ci da, bo wloskow chyba twoja nagrywarka nie skopiuje :P
|
Plyta czysczaca, ma przede wszystkim szczoteczke!, tak szczoteczke, ktora to szczoteczka czysci soczewke lasera i inne zakamarki. Skopiowac sie nie da:-D A doklejac cos do normalnej plyty - odradzam, lepiej wydac 12 zl na najprostsza plyke czyszczaca, albo ok. 50 zl na plytke dobrej jakosci z plynem czyszczacym.
Ale macie pomysly:-D :-D |
Cytat:
Witam ! Ty się śmiej ! Ja sam jak jeszcze wogóle nie miałem kompa myślałem że działanie takiej płytki polega na odbiciu wiazki lasera i spaleniu wszystkiego syfu na soczefce ,,,, Bez komentarzy proszę !:) ;) :-D :) |
Do kopiowania nadaje się tylko CloneCD z opcją "regeneracja włosia czyszczącego". Rodzaj szczotki rozpoznasz używając ClonyXXXXXXXL. W starszych nagrywarkach nie obędzie się bez użycia cracka.:-D
|
zip nie tylko clon potrafi to skopiować alkochol też potrafi tylko użyj rogramu do wykrywania zabezpieczeń alcochol xxl . trzymaj sie:-D :) :-D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
skopiuj płyte w clone cd i doczep włosy łonowe:-D ;) :-D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak na poważnie to mam pytanie ile taka płyta czyszcząca moze napędów wyczyścić (czy jest to płyta jednorazowa) ??? |
:-D Dopoki jej sie wloski nie wytra:-D Serio! serio!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:46. |