![]() |
Barracuda 80gb i Bios w plycie glownej.
Czy jest jakis sposob, aby podlaczyc ten dysk do plyty Asusa p5s bez zmiany biosu i dokupywania RAID lub innych *******??? Ta plytka obsluguje do 32gb i gdy podlacze barracude bios jej nie znajduje, to chyba normalne. Znacie jakis soft dzieki niemu moglbym podlaczyc ten dysk???
|
Sorry za nie uzywanie wyszukiwarki, ale zapomnielem. nie jestem stary na tym forum. Zip dzieki za odpowiedz, oby to zadzialalo. Teraz cos dziwnego sie stalo. Przeczytalem twoj post, dalem odpowiedz i ten post zniknal. Teraz go nie mam nawet w tym temacie. Dzieki
|
Mam jescze jedno pytanie dotyczace Disc Wizard. Otoz czy on moze posuc twardy inny sprzet albo system???
|
Jest jeden problem podczas szukania dysku na poczatku zalczenia wiesza sie gdy chce znalesc dysk na primary-slave, na kazdym sie tak robi a gdy ta szyne wylacze disc wizard ciagle gada zeby nacisnac ok lub cancel gdy dam okey wylaczy kompa i gdy dam reset ten sam komunikat i tak ciagle
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Wstawic go do innego kompa i podlaczyc sie USB lub szeregowo?
Podzielic na innym kompie na partycje 20 GB? PS: WIEM!!! Sprzedac go mnie za marne pieniadze:-D :-D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja nie chce na tego kompa niec wydawac bo to tak naprawde nie moj. Ja chce wypalic kiladziesiat plytek i to wszystko. Szkoda mi kasy na kontroler teraz.
|
Cytat:
|
Kiedyś spotkałem się z podobnym problemem, tyle, że to był dysk Western Digital 20GB, a komp mi widział 8. Znalazłem program na necie, który 'oszukiwał' kompa i od tamtej chwili miałem 20GB, chociaż bios nadal widział 8, ale Windoza 20 :). Nie wiem, może jest też coś takiego do Seagate'a ??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:32. |