![]() |
Liteon LTR-40125S (XSU1 ???)
Ilość załączników: 1
Kupiłem dzisiaj w/w nagrywarę.
W Nero Info Tools jako wersja firmware widneje: XSU1. Co to za wersja? Czy warto aktualizować, a jeśli tak to na co? |
hm raczej to najnowsza wersja biosu - raczej na razie nie musisz aktualizować:)
|
Cytat:
zwykle z tego co wiem standardowo maja wersje J jesli dziala bez problemu to po co zmieniac:-) |
Re: Liteon LTR-40125S (XSU1 ???)
Cytat:
Przeczytaj mojego maila !! Zrób backup tego czegoś ! |
Witam w klubie :) Ja dzisiaj nabyłem tego Liteona i też mam ten "dziwny" bios. Przyłączam się do pytania: akualizować firmware czy nie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tez jestem ciekaw o co chodzi.
Marius_The_Mad co sie dzieje ? |
ludzie (do Maro i astera)
1.napisał pierwszy facet że ma bios XSU1 w nowo zakupionej nagrywarce liteona 2.napisał drugi facet że kupił także nowego liteona z takim samnym biosem 3. marius the mad zapytał się drugiego faceta czy to taki sam bios co u faceta nr.1 4. później wy zadawaliście te pytania 5. czego jeszcze nie rozumiecie ??? ??? ??? |
[QUOTE]tomgoo napisa***322;(a)
[B]ludzie (do Maro i astera) 2.napisał drugi facet że kupił także nowego liteona z takim samnym biosem 3. marius the mad zapytał się drugiego faceta czy to taki sam bios co u faceta nr.1 Tak ten sam bios co u "piewszego faceta" :) Jeżeli koś chce to mogę zgrać ten nowy "dziwny" bios i wrzucić na jakąś stronę www (prośba - podajcie link do programu którym mógłbym wyciągnąć ten bios z nagrywaki). Wydaje mi się, że jest to najnowsza wersja biosu do 40125S lub po prostu inna nazwa biosu ZS0N. Dodam tylko, że nagrywarka jest w wersji OEM - może to tez ma jakieś znaczenie. |
Ciekawa sprawa z tym firmwarem. Na CD Freaks chyba nikt nic nie wie. Pomęczę ich jeszcze jutro. ;)
|
Cytat:
|
ja tesh o tym nic nie znalazłem
nawet pisałem do przedstawiciela liteona w polsce a także do głównego sztabu liteona . Ale od nikogo nie doczekałem sie odpowiedzi. |
Mysle ze to kolejna zagrywka Liteona. Napisali bios do nagrywarek z chipsetem generacji 3-ciej aby pozbyc sie zalegajacych napedow x32. Wpadlem na to czytajac ten post :
http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...threadid=10677 Moze sie myle ale..... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:42. |