Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   eDonkey raz jeszcze (https://forum.cdrinfo.pl/f5/edonkey-raz-jeszcze-10476/)

oldgringo 14.09.2002 21:33

eDonkey raz jeszcze

Panowie szlag mnie zaraz trafi.Wszystko było pięknie ,transfer 20-30 KB/s ,aż od wczorajszej nocy.No więc osioł stanął i stoi.Nic nie mogę zrobić!Teraz wyciąga 3 KB max.Napiszcie jak u was.

Druss 14.09.2002 21:34

U mnie wogole nie chce ruszyc :)

Yahol 14.09.2002 21:46

Jest kaszana z transferem i potrwa to pewnie ze dwa dni. AWARIA !!! W TPSA wypadla wtyczka zgniazdka zasilajacego i poszukuja kogos kto wie jak ja wlaczyc. I to wcale nie jest zart!

oldgringo 14.09.2002 21:51

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Jest kaszana z transferem i potrwa to pewnie ze dwa dni. AWARIA !!! W TPSA wypadla wtyczka zgniazdka zasilajacego i poszukuja kogos kto wie jak ja wlaczyc. I to wcale nie jest zart!
Yahol ,do jasnej cholery !!! Mnie już bierze qrwica.Do końca pliku (Aliens vs.Predator Primal Hunt) zostało już tylko 8 MB.Mi chce się grać!I w dodatku skończyły mi się papierosy.

/||\aster 14.09.2002 21:52

Cytat:

oldgringo napisa***322;(a)

Yahol ,do jasnej cholery !!! Mnie już bierze qrwica.Do końca pliku (Aliens vs.Predator Primal Hunt) zostało już tylko 8 MB.Mi chce się grać!I w dodatku skończyły mi się papierosy.

old ja ci moge udostepnic bo ja to tez sciagam. A nie jednak nie moge ja dopiero sciagnolem 80 mb.

Yahol 14.09.2002 22:26

Prawda jest okrutna! Transfer u mnie spadl 7x! Z 13 do 23 kB/s do 2,8 kB/s! Ale jest tak, ze na 100.000 laczy podlaczono 170.000 uzytkownikow, i wszedzie tak jest, obciazenie sieci jest ogromne. Wcale nie dziwota ze sie sypie! Awarie to norma, i nic sie na to nie poradzi. Mnie ostatnie 22 mb, sciagalo sie 7 dni (SIEDEM!).

ZiP 14.09.2002 23:32

Ja przez kilkadziesiąt ostatnich godzin nie mogłem się w ogóle połaczyć, co właśnie było przyczyną mojej nieobecności na forum.

eDonkey u mnie bardzo zwolnił. Już od DWÓCH TYGODNI ściągam cały pakiet C++ o objętości 1555 MB, mam jednak dopiero 1071 MB. Wszystko to jest winą TelePsów SA.(( ((

-Sid-The-Rat=> 15.09.2002 06:20

oldgringo nie wiem czy cie nie dobije ale nie warto sciagac Primal Hunt, nie warto... poziom trudnosci absurdalny, zadnych usprawnien (kilka nowych broni), 9 misji w sumie, ciagle brak bot'ow itp. - ja przezylem STRASZNE rozczarowanie

oldgringo 15.09.2002 09:19

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
oldgringo nie wiem czy cie nie dobije ale nie warto sciagac Primal Hunt, nie warto... poziom trudnosci absurdalny, zadnych usprawnien (kilka nowych broni), 9 misji w sumie, ciagle brak bot'ow itp. - ja przezylem STRASZNE rozczarowanie
No dobra ,zobaczmy.Ale klimacik napewno jest.Ja jak pierwszy raz usiadłem do AvsP 2 (słuchawki na uszach ,ciemna noc) to dostawałsm gęsiej skórki.Jestem fanem tetralogi Alien.Podobno mają zrobić piątą część - akcja na Ziemi.

-Sid-The-Rat=> 15.09.2002 10:23

klimacik jest taki ze alien ma zasieg pazurow 1.5 metra, obcy pojawiaja sie z nikad na otwartej przestrzeni, przejscie pierwszej misji na czyms innym niz easy czy normal jest niewykonalne (ja skonczylem avp2 na hard a niektore misje na hardcore (np. long detour dla marine'a)

nowa bron dla predatora jest do luftu - zupelny niewypal nawet nie wiem do czego sluzy - a probowalem jej na ludziach , obcych i predatorach - na kazdego jest do d...

jedyny pozytek to zestaw patchy i narzedzi (mam oryginal avp2) ktorych nie musze juz po necie szukac

a i jesli ciagniesz z sharereactora to dociagnij jeszcze poprawionego cracka bo ten w obrazie jest zly...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:37.