![]() |
Płytki
Nabyłem płytki CDrinfo-na podwójnej platinum jest kupa fajnych rzeczy.Jednak mój CD /LG/ni chciał otwierać jednej z płytek /chyba Platinum/.Przegrałem obie na TDK i jest dobrze.Ale-nie dziła autostart,po kliknięciu na ikone płytki-jednej i drugiej-otrzymuję komunikat:
Syst.Win nie może znaleźć pliku start.exe wpisz plik wykonywalny który będzie uzywany w zastępstwie. Co mam zrobić?Czy tak może ma być? Brzuszek Nie wiem jak skontaktować się z kims z CdrInfo-próbowałem przez news serwer,ale nie wyszło. |
|
To skandal nagrywac na najtanszych shitach :-D :P
|
Cytat:
Powiedzmy, ze to jest tak: 10 zl wysylka 1 zl prad 3 zl plytki platinum Macie jeszcze 26 zl przeciez te drugie 2 zl. was nie zbawi. Kolega teraz cierpi wykosztowal sie a tu KAPA. Dla mnie to nie jest smieszne to jest tragiczne jak tak mozna. Brak slow rownie dobrze mogliscie kupic jakies silver-silver. Platiniumy nie sa najgorsze ale za ta cene. Ja kiedys jak plyty sprzedawalem za 5zl (moje programy i skrypty) to ja dawalem plytke i czasami jak mialem dobry humor to jakas dobra. Czy wy tez macie humory czy tak caly czas jest |
A wie ktoś może, jakie płytki CD-RW-12x są najlepsze?
|
kazde ktore wytrzymaja 20-20 nagran... :)
niestety z RW jest strasznie duzy wplyw czynnika losowego i pogody w dzungli amazonskiej - mialem 3 tdk cdrw hs - 2 padlu trzeci dziala juz 5 miesiac... |
Re: Płytki
Cytat:
Oświadczam wszystkim-Firma solidna!:) :) :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:43. |