![]() |
Błąd zapisu na dysku c: .....?
Witam!
Przy odczycie z cd wyskakuje czasem bluescreen z napisem jak w temacie. Chciałbym wiedzieć czy to problem sprzętowy czy programowy, bo mam jeszcze troche gwarancji na ten hdd i ew. mógłbym sie starać o wymiane? Jest to WD 30 gb. Pozdrawiam fanów nagrywarek wszystkich marek. Forest |
Re: Błąd zapisu na dysku c: .....?
Cytat:
|
niezłe Flamaster, niezłe :)
|
Cytat:
|
Re: Re: Błąd zapisu na dysku c: .....?
Cytat:
Nie bardzo mi się uśmiecha zanoszenie do serwisu bo nie mam innego twordziela a nie wytrzymam bez kompa dłużej niż 3 dni!!! |
Re: Re: Re: Błąd zapisu na dysku c: .....?
Cytat:
|
Sprawdz dysk jakims zaawansowanym narzedziem - DiscDoctor, albo co!
Sformatuj go porzadnie i postaw Win od zera - zeskanuj! Jak wyskocza bledy - sprawdz jeszcze raz! Jak bedzie sie powtarzalo - serwis! 3 dni bez kompa, mozna wytrzymac. (wytrzymalem 17 dni!) |
Cytat:
Zafunduję mu porządny skan i fragmentację. Ostatni trzymali mi dysk 3 tygodnie:((( Ale zamienili 10 gb+50pln na 30gb:) Może dostanę 60...?:) Jak mam formatować dysk to jestem chory, bo instalacja wszystkich zabawek mnie wykańcza i ostatnio nie moge skanera podpiąć:((( F. |
Cytat:
|
Sprawdź to Scandiskiem, ALE w DOSie. Okienkowy Scandisk się nie nadaje do niczego.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Nio ! |
Dos'owy Scandisk działa tylko w czystym Dos'ie. Gdy zostanie on uruchomiony w Windowsie, to włącza się normalny Scandisk dla Win.
|
Cytat:
... co własnie przedsatwia powyższe okno ! Cel jeden uruchom w trybie MSDOS i wpisz komende scanuje sie dosć długo ale dokładnie ! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:13. |