![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B]wielkie dzieki mozna by bylo zrobic kolekcja takich plytowych wynalazkow - moim cichym faworytem jest plyta PDM 650 mb z niebieskim nosnikiem - ktora w WSES wyglada jeszcze lepiej niz verbatim pastel... wiec tak X powery produkuje ritek recording layer dye,short strategy,phthalocyyanine pojemnosc 702 jak tylko skapuje jak wrzucac obrazki to wysle kilka takich ciekawych testow(( |
wielkie dzieki
mozna by bylo zrobic kolekcja takich plytowych wynalazkow - moim cichym faworytem jest plyta PDM 650 mb z niebieskim nosnikiem - ktora w WSES wyglada jeszcze lepiej niz verbatim pastel... niestety nie ma juz skad ich brac - bo promocja w geancie sie konczyla (a byly po 1.1 z pudelkiem (normalnym, nie slim) plyta ta ma tylko jedna wade - caly nadruk jest GRANATOWY (bardzo ciemny) - nie da sie tego podpisac inaczej niz korektorem albo naklejka) |
Cytat:
dorzuce kolejny wynalazek x- power narazie wiem ze ladnie wygladaja:-) |
A oto Płyta CDRW HI SPEED 700MB Dysan Of course ale tej firmy nie znam !
|
Cytat:
Prawda i dlatego tylko na nich i verbatimach wypalam ! Oto dowód Dysan CD-R 650 All Spedd |
Ritek robi też Dysan'y
|
z tego co widze to nienajgorsze plytki sa...
Ritek Co. - to ten sam ktory robie te rewelacyjne Platiniumy 40x (sa na prawde dobre - obejzalem wykresy z WSES'a i sa porownywalne jesli nie lepsze) od verbatimow |
O to chodziło?
Co do cen to nie znam, ja kupowałem z miesiąc temu coś za 90gr w słoiku 25szt. |
daj test tej plytki cdr-identifierem (chodzi mi o zapisz ATIP) i napisz czy te 75gr to za plyte z pudelkiem czy bez? (koperta, folia, szpindel)
|
A moje nie były przedrukowywane, nawet mi się spodobały wydaje mi się, że nawet lepsze od esperanz.
|
masz może jak zrobić skan takiej płytki ?
|
Hit
hehe wlasnie trafilo w moje rece kilka plytek tej wspanialej firmy
nawet sie nie postarali zeby nie bylo widzac nadrukow poprzedniej firmy (M-star) tak po prostu walneli kilka napisow dla sciemy -> to musza byc polskie plytki:-) grunt ze kosztuja 75gr. 8) 8) :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:07. |