![]() |
Nowy wygląd LiteOn'a z nowym biosem
Witam wszystkich.
Ostatnio do sprzedaży w hurtowniach weszły nowe modele nagrywarek LiteON'a (inny kolor obudowy i inny bios) z serii 40x12x48x. Kolor obudowy został zmieniony z beżowego na prawie że biały. Posiadają one bios , o którym nic nie jest wiadomo w sieci . Niektóre parametry tej nagrywarki Model: 40125S Firmware: XSU1 Z tego co mi wiadomo wersja firmware zaczynająca się od liter XS była przeznaczona dla nagrywarek z serii 32x12x40x dla modelu 32123S. A ostani bios dla modelu 40125S to ZS0N. Jeśli ktoś zna odpowiedź na moje pytanie to będe bardzo wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam Karol O. PS. Na stronie polskiej jak i zagranicznej żadnych wieści. |
na forum było chyba 2 topici ale do niczego nie doszliśmy . Mam nadzieje że ten nowy bios przynieśie coś dobrego np.
można bedzie upgradować bios 32125s do 48125s To byłoby dobre. |
w takim razie na co czekamy? kto ma tą nową spawarkę LiteOna i zna się na obsłudze MTKflash ?
|
Ja mam ją dla tesów i chciałbym wiedzieć co to za bios XSU1 dla 40125S
Chcem mieć pewność że nikt nie zabrał się za podrabianie LiteON'a (tego bym nie wybaczył). Tak było z Yamahą . Podróbki były do d... i Yamaha straciła swój wizerunek u klientów , nie chciałbym żeby LiteON po wyrobieniu sobie dobrej opini , miał ją stracić. Tak więc szukajmy odpowiedzi |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:16. |