![]() |
A spróbuj wymazywania tzw. full a nie szybkiego
|
Witam.
Dzieki za zainteresowanie. A co do plytek to sprawdze u kumpla te plytki ktore u mnie nie dzialają na jego wypalarce. Wolalbym ze faktycznie byla to wina plytek. Pozdrawiam. |
Witam !
Może poprostu nie lubi tych płytek ! Albo trafiłeś na złe serie ... |
Witam.
Wiec tak nagrywarka firmy Memorex Twelve Maxx 1032 o predkosci 12x10x32. Bez Burn Profa. Kupiona w niemczech w roku 2000. Czy to wystaczy czy cos jeszcze mam dopisac? Pozdrawiam. |
Witam !
Mozesz powiedzieć coś więcej o tej nagrywarce ! |
Witam.
Sprobowalem Cd Clone i niestety to samo. Zainstalowałem poprawke i tez nic nie pomoglo. Czy macie moze jeszcze jakies pomysly. Dzieki za zainteresowanie. Pozdrawiam |
|
Witam.
Sprobuje innym programikiem. A co do płytek to mialem Basf I TDK. Na tych akurat sie to robi nie wiem jak na innych RW bo innych akurat nie mam. Pozdrawiam |
Te płyty CD-RW są jakiejś konkretnej firmy, czy problem ten występuje na różnych płytach? Próbowałeś zmazać płytkę czymś innym np. Clonem?
Pozdrawiam wszystkich ..:::DemieN:::.. |
Cd-rw
Witam.
Moje plyty CD-RW nie wiem dlaczego ale da sie tylko kasowac po 5 max 6 razy. Potem nagrywarka wogole ich nie widzi. Ostatnio wyczyscilem znowu plytke bo chcialem cos nagrac innego i okaalo sie ze po wyczyszczeniu juz nic nie nagralem poniewaz nagrywarka wywalała komunikat Brak nosnika w napedzie. Z tego co wiem plyty RW daje sie duzo wiecej czyscic i nagrywac. Mam nagrywarke Memorex Twelve maxx i Nero 5.5.4.2 Co moze byc przyczyną takiego zachowania. Z gory dzieki ze pomoc. Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:23. |