Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Nowi jednorazowi uzytkownicy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/nowi-jednorazowi-uzytkownicy-forum-10607/)

/||\aster 18.09.2002 23:45

Nowi jednorazowi uzytkownicy forum

Zauwazylem, choc nie jestem tutaj dlugo, ze duzo osob sie rejstruje tylko po to aby rozwiazac jego problem i nara. Wedlug mnie powinno byc tak jak na isonews.com Musisz chyba czekac tydzien zeby zalozyc nowy temat, tak to mozesz tylko odpowidadac.

-Sid-The-Rat=> 19.09.2002 08:58

ciekawe ilu z tych +4000 uzytkownikow by zostalo gdyby wywalic takich ktorzy:
a) zapostowali 0 razy
b) zajzeli na forum raz
c) zajzeli na forum trzy razy
d) nie odzywali sie od pol roku

stawiam ze tak z 300-400

Druss 20.09.2002 02:43

Dobrze jest jak jest, jest kilku ekspertow i wszycho. Tak by bylo ich za duzo i co wtedy :P

/||\aster 20.09.2002 04:04

Druss masz racje. Jednak myle sie bo gdy ktos potrzebuje szybkiej pomocy i ma modem to nie moze siedziec dlugo, napisze posta i popatrzy za kilka dni i to koniec bo modem jak modem. Sam na modemie siedze ale ja mam za free. Dopiero tutaj zaczolem bujac sie po forum i innych takich. W Polsce czesto odwiedzalem cdrinfo.pl po 3 razy na dzien ale to bylo przy wysylaniu poczty albo cos. Nigdy nie bylem wczesniej na forum tzn bylem na cnc.strefa.com ale zlikfidowali. Tak na marginesie czy ktos wie gdzie zostala ta strona przeniesiona, to bylo kiklanascie miesiecy temu.

Taz40 20.09.2002 11:41

Nasze dyskusje w tym dziale to jak grochem o sciane i tak nikt z redaktorkow tu nie zaglada.(( (( ((

Yahol 20.09.2002 11:51

Moze go juz zlikwidowac? i zalorzyc dzial:
Glupie pytania i glupie odpowiedzi
wiecie jakie by mial powodzenie!?

grzeniu 20.09.2002 12:03

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Moze go juz zlikwidowac? i zalorzyc dzial:
Glupie pytania i glupie odpowiedzi
wiecie jakie by mial powodzenie!?

Niezly pomysl, mozna by go nazwac dzialem gdzie nie zagladaja "team memberzy":-D :P ;)

Yahol 20.09.2002 12:08

Cytat:

grzeniu napisa***322;(a)

Niezly pomysl, mozna by go nazwac dzialem gdzie nie zagladaja "team memberzy":-D :P ;)

DOBRE !!

ThanatoS 20.09.2002 12:35

Popieram :-D :-D

tomgoo 20.09.2002 12:49

ja także:-D :-D

ZiP 20.09.2002 15:22

Ja również jestem za stworzeniem tego działu, ale przecież chyba nikt by tam nie pisał. Co najwyżej moderatorzy przenosiliby tam jakieś głupie i bezsensowne tematy.

-Sid-The-Rat=> 20.09.2002 21:19

zakladam ze wysyp postow nastepowalby w piatek w nocy lub w sobote rano - w czasie kiedy bawiaca sie w najlepsze brac studencka dobierala by sie do komputerow...

na wspomagaczach :)

przydal by sie taki dzial - zreszta ten (jak i kazdy inny na forum) juz taki jest bo ostatnio moderatorow duzo ale chyba spia (tak, tak wiem, sesja, praca zycie - ale po co sie bylo pchac na moda?

ThanatoS 21.09.2002 17:26

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
... ale po co sie bylo pchac na moda?
Władza, władza, władza:-D :-D :-D

murt 23.09.2002 10:30

hehe jak taki dzial bedzie to ja bede rekordzista w pisaniu postow:-D :-D :P

bgn 16.10.2002 08:34

Re: Nowi jednorazowi uzytkownicy forum

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Zauwazylem, choc nie jestem tutaj dlugo, ze duzo osob sie rejstruje tylko po to aby rozwiazac jego problem i nara. Wedlug mnie powinno byc tak jak na isonews.com Musisz chyba czekac tydzien zeby zalozyc nowy temat, tak to mozesz tylko odpowidadac.
w koncu po to jest forum. Jak cie boli zab - to idziesz do dentysty i niekoniecznie musisz go potem ciagle odwiedzac. Jak masz problem - to szukasz szybkiego rozwiazanie, a nie tam tydzien i nie wiadomo co z tego wyniknie

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:09.