![]() |
Kupuje na allegro i sptrzedaje od 9 miechów i TYLKO raz sie naciolem na 400zł Facet opnoł mi zrąbany monitor Eizo.Ale sprawa trafiła na allegro i teraz czekam na rozpatrzenie mojej sprawy.W allegro istnieje coś takiego jak BEZPŁATNE UBEZPIEVCZENIE KUPUJĄCYCH. Co prawda aby spełnić wymagania do przesłania formularza trzeba spełnić wiele warunków.Poinformuje was o przebiegu sprawy.
|
Ja od ponad roku sprzedaję i kupuję na allegro.
Podstawa to kupować od zaufanych ludzi, którzy mają dużo pozytywnych komentarzy.Jest to gwarancją udanej transakcji, bo nikt (zawsze znajdzie się ktoś:) nie będzie ryzykował swojej dobrej opinii dla nieuczciwej transakcji. Na allegro kupiłem pierwszą nagrywarkę, parę komórek, car audio, tuner tv i parę innych rzeczy. Zadna z nich nie okazała się bublem. Może mam szczęście..? Zachęcam do tej formy zakupów, zwłaszcza jeśli można kupic szukaną rzecz dużo taniej, jednak zawsze należy zweryfikowac sprzedającego/kupującego:) Damian |
Jednym sie uda bo trafia na uczciwych a innym nie.
Ze zdrowego (nie mówie że macie chory) rozsądku nie kupuje nic przez internet. Sami widzicie jeden dostal puste pudelka inny zepsutą nagryware ... No cóż takie mamy chamskie czasy ...:'( |
niektórzy z tego zyją :) kumpel kupuje ksiązki na bazarach i sprzedaje na allegro calkiem ładną kase ciągnie.
Ja kupiłem kiedys cos na aukcji w sklepie internetowym www.wirtualny.com i wszystko ok ! |
uuuuuuu wiem coś o tym tesh miałem takiego sukinsyna na allegro
zamiast dobrej nagrywary sprzedał zepsutą (( . Jak bym go dopadł to byłoby jush po nim;) |
zwlaszcza portfel...
ale ja tego sukinsyna jeszcze znajde - wiem skad jest, wiem gdzie sie uczly, wiem gdzie zdawal - teraz jeszcze trzeba go znalesc... |
Cytat:
|
4 razy
pierwszy to byla transakcja zycia - prawie kopmpletna dyskografai King Crimson za 250 zeta - to taniej niz u pirata a przeciez malo ktory pirat wezmie na reke cos tak trudnego w zbyciu kiedy moze wziac ich troje (we wszystkich 3 kolorach) drugi raz - kupilem kilka innch plyt KC - tym razem za normalna cene trzeci raz - lutownice elektroniczna malej mocy czwarty raz - 15 pustych pudelek po cd zamiast kolekcji In Flames - i to byl moj ostati raz... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakieś 2 lata temu kupiłem płytę główną + procesor. Działa bez zarzutu do dzisiaj. Gość od którego to kupiłem naprawdę sie postarał, dołożył mi nawet kable i instrukcje, chociaż nie było wcześniej o tym mowy. Jednak gdy pierwszy raz próbowałem uruchomic kompa i żadnej reakcji zrobiło mi się cokolwiek ciepło. Ale na szczeście okazało się że to tylko źle podlączony kabelek.
|
przecież na ALLEGRO jest usługa ESCROW - to chyba wyklucza wszelkie oszustwa ?
|
Kilka razy kupiłem i raz sprzedałem. Wszystko odbyło się OK.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:44. |