![]() |
u mnie cholea na 98 se dobrze działał ale teraz na winme ni ciula.
|
U mnie "kluczyk" zadziałał.
Usunąłem poprzedniego 5.10, wykasowałek katalog w którym był, zresetowałem kompa, puściłem WinDoctora, założyłem 5.11, przeniosłem kluczyk - i jest O.K. 8) |
qrde, czyli dwum forumowiczom kluczyk nie działa, cholera, nie mam pomysłu dlaczego ? :o
|
Cytat:
|
Re: Re: Nowy Windows Commander 5.11
Cytat:
|
Re: Nowy Windows Commander 5.11
Cytat:
mój meil : koskut@wp.pl |
tomgoo , Yahol ma rację, nie klikaj tego klucza, tylko go wrzuć do katalogu Wincmd, po restarcie Wincmd będziesz miał go zarejestrowanego.
|
Cytat:
najpierw pyta mnie się czy dodać tą informacje do rejestru klikam tak a potem ten błąd. Wcześniej wszystko grało. |
Wstaw toto do folderu z WinCom i juz! To nie jest plik rejestru!
|
cholera jasna
na 98 wszystko lux a teraz na me coś spieprzone nie działa ***** scigałem go jeszcze raz i raz żeby wyeliminować uszkodzenie pliku a tu nic .:( . Wyskakuje komunikat że .....importowanie.........nie jest możliwe . Podany plik nie jest skryptem rejestru . Importować można tylko pliki rejestru . Co to za kara że nie działa. Może wie ktoś jak to rozwiązać ale nie przez zainstalowanie 5.0 i potem aktualizowanie do 5.11 . please pomóżcie. z góry thx. |
Cytat:
|
Wielkie Dzięki
|
:)
THX Pozdrowienia dla WSZYSTKICH |
mam nadzieje ze ulatwie wam zycie http://www.dude.net.ru/index.php?act...e=post&id=1963
oto maly link do kluczyka :) |
Cytat:
który to dzisiaj niewiem:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:33. |