![]() |
Monitory-gdzie szukać???
Szukam dobrej strony dotyczącej monitorów! Testy, dane techniczne itd.Chodzi mi głownie o monitory ze środkowej półki! Może ktoś zna miejsce gdzie można znaleźć takie informacje?!?
Interesują mnie tylko strony w języku polskim lub angielskim! |
szukaj, szukaj, szukaj...
już to parę razy wpisywałem www.monitory.pl lub www.monitor.pl nidgy nie pamiętam, który to ten właściwy |
Całkiem przyzwoita strona, ale może ktoś zna coś jeszcze innego?
Poprostu szukam opini z różnych źródeł! Ewetualnie może jakieś prywatne opinie o monitorze: AOC 7KLR+ |
AOC -chyba cię pogieło
miałem kiedyś monitor tej firmy i po dwóch miechach się spalił podobnie jak u kumpla. |
Cytat:
|
A możecie powiedzieć o jakim modelu konkretnie mowa!
I kiedy to zdażenie miało miejsce, tzn niedawno czy np pare lat temu? Kumpel ma 15' Aoc już 4 lata i nie narzeka?!? Dzieki za każdą opinie! A może polecicie coś innego w podobnej cenie do AOC tzn ok 800zł i podobnych parametrach (pasmo ok 200MHZ) |
ja mam aktualnie likoma
jest the best |
chcesz tani monitor 17"
AOC :( LITEON :) SMATRON=SMASUNG :) 500-570 PLN Ale proponuję jakis FLAT, od 750 PLN |
No właśnie zależy mi na płaskim kineskopie i przyzwoitych parametrach!Badziew za 500zł mnie nie interesuje!
Znacie jakieś konkretne modele które wyciągnąl 1600x1200 (choć nie zamierzam w takiej rozdzielczości pracować) i pasmo ok 200MHZ za <850zł ? |
Re: Monitory-gdzie szukać???
Cytat:
szczerze polecam www.iiyama.pl |
Racja. IIYAMA = dobre ceny , duzy wybór modeli gwarancja 3 lata. Mam juz prawie rok 17" i jestem naprawde zadowolony.
|
Cytat:
bo nikt mi nie przedstawi innej takiej firmy na naszym rynku :) |
i tu jej sie należy bezwarunkowy +
|
Cytat:
1) doskonala jakosc obrazu 2) bardzo ladna stylistyka monitora 3) mila obsluga w iiyama POLSKA (dzownilem z problemem - nastepnego dnia dostalem od nich CD z odpowiednimi testami) 4) bogate dodatki 5) przystepna cena |
Dzieki za wszystkie informacje,prady komentarze! Widze, że muszę się jeszcze troche rozejrzeć w tych monitorach!
Chciałem kupić tego AOC ,ale skoro piszecie, że to chłam to poszukam czegoś innego. Szkoda tylko, że moje funduszę są ograniczone i nie stać mnie na monitor za >1000zł! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:42. |