![]() |
To będzie.....
około 300 zł zaoszczędzonych. Futura II kosztuje 1150 (załużmy że za 850) to 300zł. To i tak graficznej o wiele lepszej się nie da, a mój brat kupuje go do pracy (i nie chce wydawać dużo na kartę graficzną). A jak twierdzi monitor musi być bardzo dobry (patrzył testy i wyszło mu że ten ctx jest bardzo dobry, chociaż drogi )bo będzie długo czasu spędzał przed kompem.
|
Pograsz sobie bez problemu, tylko myślę że monitor nie jest wart aż tak dużej ceny. Możesz kupić o podobnych parametrach za około 800zł. A zaoszczędzone pieniądze zainwestować w jeszcze lepszy sprzęt. Zastanów się i pogadaj z bratem !!!
|
to siedzi.....
CTX 17" Futura II
(bez drukarki) 256MB DDR RADEON 7000 64MB DDR SEAGATE 40GB (chyba 5400obr) Liteon 48\12\40 DVD Liteon 16x fdd obudowa płyta nie wiem ale dałem post która dobra????? |
Sklepowych ???
Ice u mnie prawie w każdym sklepie ceny są identyczne. Rożnica wynosi + - 150zł. A ten monitor poważnie musi taki zostać (jedyną alternatywą jest NEC 750+, ale kosztuje tyle samo ) :( . Przejdę się po mieście i zobaczę, może coś potaniało (ale to raczej niemożliwe):( . Ice ale da się na tym pograć???
Dzięki za zainteresowanie z Twojej strony. |
Cytat:
|
CZE
Moim zdaniem powinieneś stuknąć bratu wziąć kace i zrobić znią konkretny nabytek. |
Re: To są ceny sklepowe.....
Cytat:
|
To są ceny sklepowe.....
u mnie nie ma giełdy niestety. I dalej nie wiem czy będę mógł sobie pograć na takim kompie czy nie :( . Dlaczegow Quake3?? bo teraz mam P133 i musze sobie nadrobić kilkadziesiąt gierekkkk.........tylko czy na tym będzie ok???????
|
Cytat:
|
za 3400 to chyba cie ktos w konia robi :) ja skladam wlasnie za 3400 zestaw z monitorem i drukarka na markowych podzespolach gdzie bedzie procesor athlon xp 2000.
|
Cytat:
|
pogadaj z bratem, bo Ice ma rację.
|
grać zawsze można...
spokojnie, jak ma się wyłączony komputer tylko. chyba, że pracujesz na linuksie, ale wtedy nie grasz... a swoją drogą, to czemu chcesz grać w kłejka3? |
Nie mogę nic zmieniać
bo to mój brat kupuje. Mi chodzi o to czy ten zestaw konkretnie jest dobry, i czy będę mógł spokojnie pograć w GTA, Quake3 itp....
thx |
No tak....
tylko że ja nie mam nic do gadania. To brat wybrał taki zestaw, amonitor musi taki zostać. Zapomniałem o 256Mb DDr ramu, FDD też jest, i obudowa także ale już o tym nie pisałem.
Pzdr, |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:18. |