![]() |
Konfiguracja edonkeya pod windowsem xp
Otóż mam problem.Problem był co prawda poruszany ,ale według mnie nie został rozwikłany.Mam Windowsa XP Professional ,a także zainstalowany edonkey 2000.Moje id w edonkeyu jest = 0.Wiem że to jest spowodowane firewallem (tak pisaliście).Nie wiem niestety jak go wyłączyć.Druga sprawa - czy jest jakiś sposób aby te hackowanie id w edonkeyu zadziałało??? Za odpowiedzi z góry dziękuję.
|
Panel Sterowania \ Połączenia sieciowe
Następnie na pozycji Połączenia lokalne klikasz prawym i wybierasz właściwości; w zakładce zaawansowane masz "Chroń mój komputer i moją sieć...". Cały czas myślę o sposobie hackowania ID w XP, jeśli ktoś może mi w tym pomóc, to bardzo proszę. |
kurde nie mam wączonej tej opcji co oznacza iż firewall jest wyłączony.Wiec co jest kurde przyczyną id=0 ??? Może jakieś porty są zablokowane czy coś takiego??? Loodzie pomóżcie!!! Dotąd używałem imesha ,ale ostatnio nabrałem siły woli i postanowiłem okiełznać osiołka.Chyba będę musiał doinstlować drugi system np.win98 albo winme :(
|
Cytat:
|
sorx za to podwójne wyświetlanie odpowiedzi ,ale coś mi się z explorerem powaliło
|
No niestety brak odpowiedzi od użytkowników forum = instalka drugiego windowsa ,tylko którego winme czy win98?Który uważacie ,że jest najlepszy do edonkeya???Od razu zaznaczam ,że ten kto uważa to pytanie za głupie ,niech nie udziela odpowiedzi (to tak dla zapobiegania kolejnym konfliktom na forum);)
|
Daj sobie spokój z nowym systemem, ja również korzystam z XP, a z niskim ID już się pogodziłem. Przeczytaj jeszcze raz FAQ na stronie www.edonkey2000.com i postępuj w/g instrukcji. Przede wszystkim zapodaj aktualną listę serwerów, zmień używany port TCP/IP, udostępniaj więcej itp. itd... może się uda...;)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:57. |