![]() |
witam w niedoli
Cytat:
|
Cytat:
|
kłaniam się niziutko
co do ksywy to tylko narzedzie Jan Paweł też jest za***.i naprawde chciałbym ale cóz zajęta -pozostaje pozazdrościć WIELKIE DZIĘKUJE DLA WSZYSTKICH KTÓRZY WYSTRZELILI SWOJE TORPEDY TAK SZYBKO
|
Cytat:
|
WŁĄCZ cyfrowe odtwarzanie dźwięku, wtedy nie będziesz już potrzebował żadnego kabla audio, wystarczy IDE.
|
Witam !
Nie masz co kombinaowć tak jest było i moze będzie ! Wszystko jest jaknajbardziej ok tyle ze nie da się podłączyć do tej dzwiękówki dwóch urządzeń / musiała by mieć dwa wejscia CD a nie ma / Z resztą poco Ci dwa urządzenia do odtwarzania AUDIO ... cdrom wystarcza w zupełnosci i nagrywarka sie nie niszczy ! |
Po pierwsze:
zmien chlopie xywke! Po drugie: jaki system - bo jak XP to wylacz cyfrowe odtwarznie dzwieku! |
Pomóżta Panowie
Sprawa ma się tak kupiłem sobie nagrywarkę LG GCE-8400B podpiołem ją poniżej CD-Roma(master) jako slave problem w tym,że on działa czyta zapisuje tylko przy odczycie audio nie ma głosu wnioskuje z tąd,że temat dotyczy karty muzycznej (soundblaster audio pci 128)cdrom działa oka podpiety jest kablem audio do gniazda na karcie muzycznej cd-in są tam jeszcze dwa tad i aux-in-podpięcie tam nagrywarki nic nie daje.Nagrywarka podpięta do gniazda cd-in działa oka ale co wtedy z cdromem?.Napewno znajdzie się tu jakaś tęga głowa co temat pokona!.Tymczasem ja zaciągne języka w skelpie komp.>może zmiana konfiguracji karty muz.? no zobaczymy. DZIĘX ZA POMOC
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:20. |