![]() |
0-700
czy jest jakiś programik który blokuje przełączanie na numer 0-700
internetu ? |
Witam !
Chodzi Ci o Dialery !? Rada jest taka nie wchodzić na erotyczne strony i nie instalować podejrzanych programów które wyskakują np. podczas pobytu na Cracks.am ! |
Nie pamiętam dokładnie, ale robi to polski program/firewall Fryderyk
|
uuuffffff ja na szcześcuie nie ma takiego problemu
wist na szcześci ma zablokowane te numery:) |
możesz sobie zablokować w tpsie wszystkie połączenia na 0700. chyba, że lubisz stawiać sobie tarota, czy też porozmawiać z extra kobitką...;)
chociaż wydaje mi się, że lekarze nie muszą już z nikim rozmawiać ani się tarotować. ostatecznie, kto zrozumie człowieka po sześciu latach studiów, dwóch starzu, pięciu specjalizacji, trzech na doktorat... :) |
Re: 0-700
Cytat:
mozna to zrobci i w takim przypadku mozesz spac spokojnie |
Nie interesuje mnie blokada w TPSA
|
Cytat:
A jak inaczej? Sorki ze to napisze, ale tak to wlasnie wyglada: NIE KLIKAC BEZMYSLNIE "YES" PRZY WSZYSTKICH OKIENKACH JAKIE SIE POJAWIAJA I CZYTAC UWAZNIE KOMUNIKATY - ja tak robie, przegladam rozne strony (te XXX tez:P) i ani razu zaden program/dialer mi sie nie wpakowal... |
ustaw w opcjach IE:
allw download on demand - na nie allow download on demand (IE) - na nie jesli chcesz czuc sie pewnie powylaczaj kontrolki ActiveX (ja tak mam - jedyny feler to to ze na wiekszosci stron musze raz czy 2 nacisnac enter zeby zamknac okienko ze 'strona nie zaladowala sie poprawnie ze wzgledu na zctivex bla bla') jesli masz podejzenia ze ci sie jakis zaintalowal a nie widzisz go ani w klluczach 'run' rejestru ani w autostarcie ani w menu pod ctrl_alt_del to wylacz 'IE extensions' (zniknie ci pasek quick start i pare innych rzeczy ale dialer stanie sie martwy na 100%) i postaraj sie go znalesc recznie - ja nigdy nie zlapalem drania, ale tak raz pozbylem sie dosc nieprzyjemnego backdoora |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:39. |