![]() |
Jaka nagrywarka jest najlepsza?
Gdyby nie brać pod uwage ceny, jaką nagrywarkę byście kupili i dlaczego?
Ja biore pod uwage nie tyle predkość co jakoś i ile rzeczy supportuje np. czy przegrywa Safe Disc'a, jaką ma korekcje błedów itp. Narazie najpoważniej myśle o TEAC CD-W540E. Czekam na ewentualne propozycje z argumentami. Z góry dziękuję. |
Re: Jaka nagrywarka jest najlepsza?
Cytat:
|
Wydaje mi się że i o tym Teacu i najlepszej nagrywarce możesz sobie przeczytać w postach z ostatnich 90 dni.
|
Witam !
Chmm bez wzgledu na cene teraz kupię coś ze stajni YAMAHY albo PLEXTORA ! Ale to jeszcze nie teraz RICOH DZIELNY JEST !! / i nie najgorszy 0 problemów / puk puk |
jak bez względu na cene to teac albo plextor.
|
Plextor słabiej sobie radzi z porysowanymi płytami z danymi, ale z kolei nowe PlexTools są idealne do audio. Trudny wybór. Jeśli nie będziesz zgrywał dźwieku z BARDZO porysowanych płyt audio, to kup TEACa :)
|
Bez wzgledu na cene ja bym kupil Yamahe. Duzy bufor, dobra do audio i co prawde nie bierze zabezpieczen ale sa cracki. I chbya najlepszy gadzet nie musisz juz pisac po plytkach jesli masz wolne miejsce, mozesz sobie wypalac wzorki itp. Ja vhyba sobie ta nagrywarke kupie
|
Re: Jaka nagrywarka jest najlepsza?
[QUOTE]Mlody-San napisa***322;(a)
[B]Gdyby nie brać pod uwage ceny, jaką nagrywarkę byście kupili i dlaczego? najdrozsza dla satysfakcji ze mam najdrozszy sprzet :P :P :P |
Re: Re: Jaka nagrywarka jest najlepsza?
[QUOTE]NiEpOkOrNy napisa***322;(a)
[B] Cytat:
niezawsze najdroższy znaczy najlepszy:) ja bym wolał mieć najtańszy - najlepszy niz najdroższy-nienajgorszy ;) |
Re: Re: Re: Jaka nagrywarka jest najlepsza?
Cytat:
a dokladnie to bym wzial jakiegos plexa dla prestizu i szpanu :-D |
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:53. |