Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Stare dobre gry! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/stare-dobre-gry-10780/)

Pedros 26.09.2002 11:52

Dla zainteresowanych - mam Dooma 1 (~6MB) i 2 (trochę więcej MB)

smoka 26.09.2002 09:14

stare gry

Witam. NOwe gry nie mogą się równać ze starymi, dobrymi produkcjami. Pamięta ktoś Street Roda, Pirates, Frontier !!!. Do tej pory takiej gry jak Frontier nie stworzono. BYł Privateer, Freespace, ale to nie to. A pamięta ktoś Rick DAngerous, albo Saboteur. To były czasy, aż chciało się grać. Teraz to jak instaluję grę to na 1-2 dni. Wyjątkiem jest TYLKO Heroes III. IV jest już niestety kicha.
Pozdrówki

TOMMYx 25.09.2002 22:38

Ja do dzisiaj grywam sobie na rom'ach, tych z autmatów.
Kiedyś, za czasów podstawówki, masę kasy na nie straciłem, ale sympatia do niektórych z nich została do dziś :)

Macio.Men 25.09.2002 15:38

link do strony Soldata
www.soldat.prv.pl

rzeczywiscie swietna gra, najlepsza Polska produkcja jaka widziałem, a to jest gra amatorska! quake sie chowa normalnie, włączyć muzyke GORE w menu i jazda

-Sid-The-Rat=> 25.09.2002 15:33

z ne tak starych a jednak NIESAMOWICIE miodnych gier sieciowych polecam polska produkcje pt. Soldat (do sciagniecia z osla) - jest CUUUDOOOWNAAA!

PS

Neoo dopiero dzisiaj siadlem do kompa po zwieszce zdrowotnej jaka zaliczalem przez ostatnie 2 dni wiec przepraszam cie za brak szybkiej odpowiedzi - liste zaraz przygotuje i pchne na twoj adres...

Ormianin 25.09.2002 14:05

A moze sprobujemy pograc wspolnie w jakies "stare dobre gry" przez net, umowimy sie tedy wjakis dzien o jakiejs godzinie i zagramy, co wy na to?

proponujcie jakie gry chcielibyscie zagrac i czy sie da zagrac przez net

pozdrawiam:)

+++LeWaP+++ 25.09.2002 11:32

WINGS OF FURY :)

ISHAR: 1/2/3

DUNGEON MASTER

DOOM: 1/2

DUKE NUKEM 8)

PAPERBOY: 1/2

DYNA BLASTER :o

LOTUS :)

UFO: ENEMY UNKNOWN I TERROR FROM THE DEEP

EARTH SIEGE

COMMANCHE

I WIELE INNYCH...

HTTP://WWW.STAREGRY.PL

http://www.staregry.prv.pl

Yahol 25.09.2002 11:27

Kwak 1, Wolf 3D!, - w Kwaka czasami jeszcze pogrywam! nastroj jest niepowtarzalny!

Pedros 25.09.2002 09:26

ElectroBody :)
Supaplex :)
Lemingi 8)
Tycon Transport :)

DOOM - RULEZ - PIŁA ŁAŃCUCHOWA 8)

macio sprawdzę dziś gdzie są nasze doomy i może coś się da zrobić w tej sprawie. Ale moim zdaniem dwójka nie była tak dobra jak 1
Czekaj do jutra.

Ormianin 25.09.2002 08:17

Z czasow 486 brakuje mi trasport tycoon, ten niechce chodzic na 2000 dzis, bo jest pod dosem... czy ta firma wydala jakas nowa wersje w obecnych czasach tej gry?

_Neoo_ 24.09.2002 19:51

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
znam i czasem gram (zwlaszcza jak nowy komuter znika z domu a zostaje mi tylko pelniacy role firewala sprzetowego 486dx4)

mam 2 plyty z takimi grami - pierwsz po chamsku sciagnalem z sieci (legalnie!) a druga pracowicie kompletowalem z jedna z moich kolezanek (prywatnie - fanatyczka przygodowek LucasArtsu, Soldier Of Fortune, Duka i Max Payne'a)

moge podeslac zainteresowanym liste a potem ewentualnie takze gry - kontakt - na majla...

z mila checia poznam innych milosnikow starych gier

:)

Byłbym bardzo wdzięczny za tą liste na barsan@poczta.onet.pl:)

Macio.Men 24.09.2002 18:52

ludzie ktoś ma Dooma (lub tam dooma 2), Hexena i Heretica? ludzie błaaaaaaaagaaaaam was, wyślijcie mi! ile to razem zajmoje, spakujcie i prosze wyslijcie!

ja tez chce grac :)

Kasprzak 24.09.2002 18:21

ja lubilem kiedys PAPERBOY 2 na PC z dobra grafą!
Ma moze ta gre ktos???

RiT2 24.09.2002 16:31

BOMB JACK NA ZXSpectrum! Zadna nastepna nie byla lepsza od tej pierwszej. I oczywiscie ROLLERCASTER na ZX. Gralismy ze szwagrem przez tydzien. Malo nie doszlo do rozwodow!!!

/||\aster 23.09.2002 23:02

Mi sie najbardziej podbaly gry takie jak Mortal Kombat, Screamer i Monkey Island

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:56.