![]() |
40125S podkręcanie - future
Jak myślicie do jakich parametrów uda sie w przyszłości podkręcić Lite-On 40125s, skoro teraz dzieją się takie cuda z tymi 24x i 32x ?
Może bedzie można wycisnąć 52/24/52 ?!? A może więcej! |
Re: 40125S podkręcanie - future
Cytat:
|
co do podkręcenia, to ne wydaje mi się by 40, dało się podkręcić na 52. Co do ewolucji nagrywarek, to stawiam na 52x32x56 albo 52x40x52
|
Co do nagrywarek LiteON 40125S z biosem XSU1 ... obawiam się, że ewolucja dla nich już się zakończyła na x40 bo wszystko wskazuje na to, że to podkręcone 32123S których nie udało się sprzedać LiteOn'owi :( Co do nagrywarek DVD, to strasznie długo torują one sobie drogę do powszechnego użytku i być może nigdy nie staną się powszechnie używanymi.
|
Mnie bardziej interesują te prwdziwe Lite-On 40x generacji 5, a nie "podróby" generacji 3!
P.S:"podróby" jest w cudzysłowie! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Eee.. zwykłe dyskietki są nieśmiertelne i nic ich nie wyprze, nawet JA. W końcu nie każdy ma nagrywarkę, a floppy to co innego.
|
Moim zdaniem z litków 401288 można bedzie przyszłości śmiało zrobić nagrywarke DVD
|
Cytat:
|
A moźe bedzie się z nich dało zrobić napęd dubble densty w którymś ze standartów?
|
Cytat:
"Osoby spodziewające się szybkiego osiągnięcia kresu możliwości nagrywarek CD-RW zainteresują się najnowszym chipsetem firmy Sharp. Produkt ten, oznaczony symbolem GA100T8R6MZ, został przystosowany do prędkości zapisu... 60x. Tę samą prędkość uzyskuje on również podczas odczytu informacji z krążków CD, nośniki DVD może zaś obsłużyć w trybie 16x. Producent informuje, że chipset trafi na rynek w czerwcu 2002 r., a pierwsze korzystające z niego nagrywarki - pod koniec roku." Czy to prawda - czas pokaże :) |
Cytat:
z jakiego źrudła korzystasz? ale myśle że i tak piecyki dvd wyprzą spawarki cdrw;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:31. |