![]() |
Pytanie na temat podkrecania
Pomoze mi ktos i wytlumaczy co musze zrobic co musze miec i co mam zrobic z tym co bede mial aby podkrecic LG x32 GCE 8320B na x40 ?? ??? pomoze mi ktos ;)))
|
jest (byl??) na stronie glownej cdrinfo dosc pokazny artykol - poszukaj - ja sam zaraz sprawdze i podrzuce linka
http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/przerobki/lg_x32.php ta, da!!! Benjamin Blumsien! (par.) |
hmmm
a wiec pisze tam ze podkrecanie lg'a 8320B z firmware 1.02 a ja mam w tej nagrywarce versie 1.04 czy to ma znaczenie ?
|
niestety ja ci na ten temat nie odpowiem - sam mam LG32x z firmowym biosem (nigdy nie poczulem nawet checi by go zmiecniac), nie planuje podkrecania na 40x bo po co - z tego co jednak pamietam z dyskusji ktore toczyly sie tu jakis czas temu mozna bez problemow na 10.4 wgrac 1.02 - czyli po tej opercji zotaje juz tylko przeczytac poradnik i miec 40...
jednak zaznaczam ze sam nigdy tego nie robilem i moich uwag nie nalezy trakowac jak wyroczni czy kogos kto sie 'zna' - ja tylko powtarzam to co pamietam |
nie ma
|
??
czy istnieja jakies zle strony podkrecania nagrywarki ?? szybciej padnie lub cos podobnego ?? czy cos na ten temat jest ?? istnieja jakies zle strony tego ?
|
Jaka może być zła strona? Dziwne pytanie. W sumie jedyna zła strona, to taka, że producent (w tym wypadku LG) starci pewną sumę pieniędzy, gdyż userzy wybiorą podkręcanie, zamiast kupowania. LG32 i 40, ten sam sprzęt, jedyn aróżnica to BIOS...
|
Re: ??
Cytat:
|
;)
Orzekonaliscie mnie ;) podkrecilem, ale czy bede zadowolony to sie zobaczy :) mam nadzieje ze tak,, :) a nawet powiem ze jestem tego przekonany ;), wlasnie testuje nagrywareczke z nowiuskim biosikiem ;) ciekawe jak bedzie sie spisywala :) dzieki za pomoc !
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31. |