Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Płyty (https://forum.cdrinfo.pl/f2/plyty-10862/)

Piotreks 26.09.2002 17:14

Siemka a ja juz nigdy nie kupie tych akosow bo po nagraniu muzyki przeskakuje jak posuta kaseta8)
Pozdrowka

Weron 26.09.2002 16:29

Co do samych testow to uwaam, ze beda solidnie zrobione z tym, ze jak wiadomo producent plyt czesto sie zmienia a co za tym przewaznie idzie to gorsza jakosc tych samych niby plyt.
Przekonalem sie miedzy innymi na akossie.
Wygral w tescie komputer swiata.
Kupilem byly ok, ale gdy kupilem z tego samego sklepu po jakims czasie chyba jednego miesiaca to jakosc ich byla beznadziejna.
I dluzej dane kopiowaly sie z tych plyt.Od tej pory nie kupuje juz akossow ani esperanzy(ale to juz inna historia).
Takze radze nie sugerowac sie zbytnio tymi testami.

Szakal 26.09.2002 11:33

słyszałem że w następnym numerze "Dziewczyny" będą niezłe testy cd-r, to tania gazeta i niema różnicy. Polecam :-D chłopaki kupujcie "Dziewczyne"

p.s. sprzedam CD-Rom cały dobry - tylko nie czyta płyt.

Bagjo_ 26.09.2002 11:21

Re: Re: Re: Re: Re: Płyty

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)

Podejrzewam, ze po prostu zartujesz! to nie moze byc na powaznie!
K$ i wiarygodnosc testow, w to akurat, niestety, nie uwierze!
Ale nie chce rozpetywac kolejnej dyskusji bez sensu! OK! bedzie - zobaczymy!

nie nie żartuje , to była akurat szczera i prawdziwa wypowiedź:P

Yahol 26.09.2002 11:19

Re: Re: Re: Re: Płyty

Cytat:

Bagjo_ napisa***322;(a)

co do czego ale testy w tym czasopismie są naprawde satysfakjonujące .:o :-D

p.s. kawy nie pije , wole cukierki kopiko.:-D

Podejrzewam, ze po prostu zartujesz! to nie moze byc na powaznie!
K$ i wiarygodnosc testow, w to akurat, niestety, nie uwierze!
Ale nie chce rozpetywac kolejnej dyskusji bez sensu! OK! bedzie - zobaczymy!

Bagjo_ 26.09.2002 11:11

Re: Re: Re: Płyty

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)

O mamo! ty jeszcze w to wierzysz? w te test K$? Lepiej napij sie goracej kawy!

dowiedziałem sie o tych testach od kolegi co kupuje KŚ... co do czego ale testy w tym czasopismie są naprawde satysfakjonujące (nie komentujac oczywiscie innych działow....).

p.s. kawy nie pije , wole cukierki kopiko.:-D

Yahol 26.09.2002 10:43

Re: Re: Płyty

Cytat:

Bagjo_ napisa***322;(a)

w nastepnym tygodniu komputer swiata (;-) bedzie TEST PŁYTEK polecam sprawdzic , jedyne (-) 4,10 zl.

O mamo! ty jeszcze w to wierzysz? w te test K$? Lepiej napij sie goracej kawy!

Bagjo_ 25.09.2002 23:43

Re: Płyty

Cytat:

tomall0 napisa***322;(a)
Witam.
Mam pytanko, jakie płytki w/g was są najlepsze do wypalania?
Używam nagrywarki Samsung SW- 216B, wypalam z prędk. 4x, do tej pory wypalałem na basf (emtec) czerwony, ale zastanawiam się nad zmianą.

w nastepnym tygodniu komputer swiata (;-) bedzie TEST PŁYTEK polecam sprawdzic , jedyne (-) 4,10 zl.

Marius_The_Mad 25.09.2002 23:20

Re: Płyty

Cytat:

tomall0 napisa***322;(a)
Witam.
Używam nagrywarki Samsung SW- 216B, wypalam z prędk. 4x, do tej pory wypalałem na basf (emtec) czerwony, ale zastanawiam się nad zmianą.

Zależy od nagrywarki. Verbatim UltraLife Plus jest bardzo dobry, dużo lepszy od DataLife Plus - płyta jest DUŻO bardziej solidnie zrobiona. Ale jeśli Twoja nagrywarka nie lubi płyt AZO, to polecam Verbatimy Pastel, made by Taiyo Yuden 8)

Nikita_Bennet 25.09.2002 23:06

ciekawe czy bedzie nowa wojna o wyzszosci akosssa nad czyms tam

jesli idzie o moja opinie to najlepsze sa plyty na ktore mnie stac - obecnie pozwalam sobie na verbatima (mitshubishi chemical czy jakos tak). to do wlasnej kolekcji i glownie do mp3 i gier. na filmy glownie platinum, princo.

dla ludzi to zalezy na czym kca - jak nie mowia to na platinum, datex'ie, xdiscu, emtec'u, esperanzie

a tak wogle to przejrzyj forum bo ten temat byl pare razy poruszany i bylo pare fajnych watkow tylko nie wiem czy jeszcze sa bo forum bylo troszke w przebudowie

pzdrwm Nikta_Bennet

SoBal 25.09.2002 22:57

Oj czytelniku, czytelniku. Zwracaj baczniejszą uwagę na to co na stronie głównej naszego serwisu można znaleźć. Jest taki dział - ranking płyt CDR:
http://ak.fabrika.pl/cdr/rank.php
Może nie wszystkie płyty obecne na rynku tam są, ale da Ci to generalnie pewną opinię innych, bardziej spostrzegawczych użytkowników, co do jakości poszczególnych płyt.

Aha, nie odbieraj tego zbyt osobiście, tyczy się to raczej wszystkich ludzi któży nie zwracają uwagi na treści zawarte w naszym serwisie.
Mam dziś zły humor, bo musiałem wyjść 15 minut przed końcem projekcji Raportu Mniejszości z sali kinowej... :(

tomall0 25.09.2002 22:43

Płyty

Witam.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:06.