![]() |
Zlot forumowiczów cdrinfo.pl
Wprawdzie nie mamy jeszcze skarbnika. Ale proszę o potwierdzenie obecności na zlocie cdrinfo.
|
tylko gwoli formalności. będę!
|
Jeżeli 26 to będę napewno.Jeżeli 19 to napewno nie.
|
Bede :)
|
Cytat:
|
Dla mnie w tej ankiecie brakuje odpowiedzi "nie będę":'( :(
|
Dodałem do ankiety opcję nie będę, i na nią zagłosowałem. Niestety fizycznie nie dam rady, już tej chwili mam roboty za 2 osoby, a nawet rok akademicki się jeszcze nie zaczął, jeszcze dodajac do tego pewne zobowiązania matrymonialne, wykreśla to mnie z listy osób będących w stanie dotrzeć na miejsce - na czas. Przykro mi, na prawdę chciałem, ale życie ma co do mnie inne plany...
|
SoBal - moglbys zrobic basowi i mapsjanowi przyjemnosc i dac te ankiete 'sticky'? nie trzeba by bylo szukac a i im pewnie byloby wygodniej...
ja nie bede - w mojej obecnejs sytuacji 100 zeta jest dla mnie nie do przeskoczenia (niewatpliwie do tego 19 czy 26 prace jakas znajde - ale ja NIGDY nie pozyczam pieniedzy - z regoly mam tak malo ze nie wiem czy bede w stanie oddac) wiec na dzien dzisiejszy zjazd bezemnie - szkoda i przepraszam za nieobecnosc organizatorow - kapitalizm jest brutalny jesli bylaby mozliowsc zaplacenia w okoliach 10-15 to moge zmienic decyzje - do tego czasu na pewno kasy nie mam... jeszcze raz sorry |
nie chce mi sie tak pisac w kolko to samo
ale jak to bedzie weekend i bede data wiadoma na tydzien przed to przyjade tylko info o noclegu (hotel/motel) moge zabrac kogos z Katowic ... PS uprzedzam z gory, ze nie pije by potem nie bylo niejasnosci :) |
coś ty Bartek !! tam nikt nie będzie pił ani jadł, będą tylko uczone dyskusje o .... no sam wiesz o czym. ;p
|
dla mnie również barierami są:
1. kasa 2. czas i miejsce niestety:( |
a dal mnie barirą jest wiek:'(
Za dwa lata na pewno bede jeśli bedzie za dwa lata zlot. |
Cytat:
|
Jeżeli będe mógł to przyjadę prędzej 19 niż 26 ,ale nie dłużej niż jeden dzień(wieczorkiem wracam)jeżeli komuś pasuje może się ze mną zabrać max do 3 osób( ze względu na wygodę):cool:
|
Cytat:
zjesc to ja lubie a pic nie pije bo nie lubie pozniej nastepnego dnia jest dla mnie bardzo meczacy (moje wrzody zle to znosza :() |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:34. |