Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Problem z odczytem nie nagranej do konca plyty CD-RW (https://forum.cdrinfo.pl/f2/problem-odczytem-nie-nagranej-konca-plyty-cd-rw-10923/)

/||\aster 28.09.2002 00:38

Cytat:

Weron napisa***322;(a)

No mozna.
A nagrywales w tao czy dao?

oczywiscie ze w TAO, bo z DAO to chyba bym tego nie zalatwil

theprodigy 28.09.2002 00:10

nagrywalem w tao i sprobowalem zrobic cos takiego w programie winoncd 5 dogralem jeden plik "mp3" jako multisesja i odczytuje mi plyte tylko z tym jednym plikiem (wczesniej komp widzial plyte czysta "blank CD") Ale gdy patrze pod swiatlo to widze golym okiem ze ona jest zapisana bo konkretnie nagrywalem albumy z mp3 to bylo ok. 370 MB. I jak na razie PC widzi mi tylko ta jedna dograna mp3. Zobacze jak to bedzie z rad Grzenia moze siee uda
pozdrawiam...:)

Weron 27.09.2002 23:41

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

Ja mialem kiedys taki przypadek ze tez mi sie czasami walily CD prz 97% w creatorze 4 i jak dalem close session to to pomoglo. Nie wiem jak w tym przypadku, ale sprobowac mozna

No mozna.
A nagrywales w tao czy dao?

/||\aster 27.09.2002 22:51

Cytat:

Weron napisa***322;(a)

Chyba nie.
Cala plyta moze byc skopana.
Sesje mozna by bylo zamknac jesli by byla nagrywana w multisesji.
Ale w tym wypadku i tak nie dalo by rady ;)
Najlepsza metoda to rada grzenia.

Ja mialem kiedys taki przypadek ze tez mi sie czasami walily CD prz 97% w creatorze 4 i jak dalem close session to to pomoglo. Nie wiem jak w tym przypadku, ale sprobowac mozna

Weron 27.09.2002 22:30

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

Mysle ze sie da to zrobic creatorem 4 a nie wiem czy 5 bo ja uzywalem 4 i w cdinfo jest opcja close session czy cos takiego mysle ze to moze pomoze

Chyba nie.
Cala plyta moze byc skopana.
Sesje mozna by bylo zamknac jesli by byla nagrywana w multisesji.
Ale w tym wypadku i tak nie dalo by rady ;)
Najlepsza metoda to rada grzenia.

/||\aster 27.09.2002 22:04

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
a nie da się w jaki¶ sposób dopisać lead-out?

jak nie to może cdroller pomoże...

to była multisesja ?

Mysle ze sie da to zrobic creatorem 4 a nie wiem czy 5 bo ja uzywalem 4 i w cdinfo jest opcja close session czy cos takiego mysle ze to moze pomoze

+++LeWaP+++ 27.09.2002 19:44

a nie da się w jaki¶ sposób dopisać lead-out?

jak nie to może cdroller pomoże...

to była multisesja ?

grzeniu 27.09.2002 17:47

Mysle ze mozesz probowac winiso lub isobusterem. O ile pamietam to np nero zaczyna nagrywac lead out jak wskaznik nagrania wynosi 100% co wskazywaloby ze jednak jakiejs czesci materialu nie bedziesz mial na plycie.

theprodigy 27.09.2002 17:35

Problem z odczytem nie nagranej do konca plyty CD-RW

Witam !!!
Mam pytanko, otoz nagrywalem plyte CD-RW i przy 97% nastapilo przerwanie procesu nagrywania. Mysle ze wazny jest fakt ze pliki z danymi zostaly zapisane a w 97% zapisywalo obszary Lead In i Lead Out.
Czy ktokolwiek wie w jaki sposob mozna zgrac dane na dysk twardy za pomoca jakiego programu i czy W OGOLE MOZNA !!! :( Prosze o odpowiedz z gory dzieki wszystkim za odpowiedz !!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:02.