![]() |
logowanie jako gosć.!!!
Mam pytanie
Jak można się zalogować jako gość??? Ponieważ jak jestem w podróży to potrzebuje zajżeć na cdrforum a nie chce się logować. Licze na waszą pomoc;) w mojej dość nietypowej sprawie:) |
Myślałem, że będąc na stronie logowania można skorzystać z teleportu, aby się przenieść do odpowiedniego działu. Niestety, wychodzi na to, że się nie da.:(
|
Moze by, pomyslec jako "anonymus" bez prawa pisania postow?
|
dobre! są tacy co tylko chcą poczytać i zmuszeni swoją ciekawością rejestrują się i góra 2,3 posty i tyle ich widział!
|
no tak niby się nie da
a na forum np.pisze 11 użytkowników 2 gości no to wkońcu kim są ci goście do jasnej cholery ??? |
Cytat:
Znajdziesz w ustawieniach. Tzn., ze nie bedzie wyswietlana twoja ksywka.I dlatego jest wlasnie gosc. |
Cytat:
narazie napisałem do miśka o tym logowaniu jak odpowie to dam znać.;) |
Ja jestem za tym, żeby dało się przeglądać forum, bez możliwości pisania postów - czyli user "anony.." - prawdopodobnie spadłaby liczba noworejestrujących się użytkowników.
Obowiązek logowania wprowadzono bodaj pod koniec lutego. Od tamtej pory liczba userów wzrosła 2-krotnie. Ale jak już proponowałem - trzebaby wtedy koniecznie "wyciągnąć na wierzch" wyszukiwarkę - tak, żeby nie dało się jej nie zauważyć. |
niestety misiek odpowiedział że takie logowanie jest niemożliwe:'(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:16. |