![]() |
A ja używam NIMO i nie narzekam :) 8) Według mnie są w porządalu, tyle, że faktycznie, instaluję tylko to co mi potrzebne.
|
Cytat:
Niestety po tym wszystkim zniechęciłem się do nimo. |
Pisalem juz pare razy ale napisze jeszzce raz.
Instaluje sie divx 3.11, 5.05, filtr ac3. To wszystko. Co do problemow u tomgoo 1)obraz do gory nogami powodowal G400... 2)moglo to byc spowodowane duza iloscia kodekow 3)vobsub byl odpowiedzialny za drugie napisy |
Wiec jak nie nomi to co?? bo narazie widze ze dyskusja jest tylko pzreciwko nimo.... a co do tego obrazu do gory nogami.... tez kiedys tak mialem , ale nie po instalacji nimo, tylko jakiegos innego kodeka. a ze nie chcialmo mi sie na kazdy film monitora do gory nogami odwracac....
to sobie inne kodeki zainstalowalem :D |
przeczytales reszte mojego posta? - glownego skladnika (nimo a/v) nie podzielisz - gorzej, MUSISZ go zainstalwoac zeby zainstalowac jakis inne el. z zestawu...
|
Cytat:
|
Re: Re: Re: divix -jakie mnaj. kodeki
Cytat:
i czytam manuale lecz ne wszystko rozumiem z nich;p |
jest tylko jeden zonk - przy instalacji Nimo nie masz moziwosci podzielenia tego co ci on zainstaluje (jest Nimo codecs [nie da sie ich modyfikowac] i cala kupa innych dziwactw ktore juz mozna wylaczyc) jak to zobaczylem to powiedzialem 'do widzenia' i mam 8mb miejsca wiecej - bo o wiele bardziej interesuja mnie inne kodeki jakie tam sa a nie chce instalowac tych Nimo - znalazlem je inaczej, bez stresow ze mi cos rozwala
|
Re: Re: divix -jakie mnaj. kodeki
Cytat:
|
Re: divix -jakie mnaj. kodeki
Cytat:
1.obraz odtwarzał się dogóry nogami 2.napisy przyzpieszały 3.napisy były 2x jak sie pozbyłem tego dziadostwa od razu zaczeło wszystko grać. |
divix -jakie mnaj. kodeki
Jak w temacie. Jakie wg was sa najlepiej dzilajace kodeki divix? slyszalem ze nimo sa bardzo dobre, ale mnie jakos nie przekonuja.
wiem ze to ma ogromne mozliwisci, nie trzeba sciagac wielu rzeczy z netu, tylko 1 plik, to ma swoje zalety, ale jakie sa wasze opinie na ten temat? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:09. |