Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co jest Curva z tym zjazdem? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-jest-curva-tym-zjazdem-10970/)

brzuszki 29.09.2002 17:31

jak tak dalej będzie z tym zainteresowaniem,to te kilka osób to ja mogę zaprosić do siebie-do 12 osób miałoby nawet gdzie spać,bez losowania noclegów.

-Sid-The-Rat=> 29.09.2002 10:24

wow!! ktos chce wiedziec ile mam wzrostu!!

to powiem (bo na zjazd w tej chwili kasy za malo i po prostu nie moge na nim byc) ze moj wzrost to liczba miedzy 186 a 189 w zaleznosci od pory dnia...

tomgoo 29.09.2002 10:21

ja powiem tak
1./II\astera lubie choć on myśli że go nik nie lubi na forum ;)
2. na zjad nie przyjade bo jestem za młody
3.Za 2 lata napewno będe.
4.Ile wzrostu ma sid to wiem
odp. ok.10cm wiecej od dresiarzy którzy go zatakowali:)
5.narazie tyle;)

ZiP 29.09.2002 09:11

Cytat:

bas napisa***322;(a)

2. Jest małe zainteresowanie
3. Też mamy prace i w każdej wolnej chwili się tym zajmujemy ale... dołożymy wszelkich starań aby wypaliło ale troche małe zinteresowanie...

Mówiłem, żeby zrobić zlot w wakacje...
Poza tym, ja bym zrobił jakiś ogólny zlot CDRinfo.pl, a nie zlot samych forumowiczów, bo (nie ukrywajmy tego) forum jest dość małe.

paput2000 29.09.2002 03:13

Re: Re: Re: Re: Co jest Curva z tym zjazdem?

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

Tommyx to sie poprostu wie, te uwagi i inne takie. ale nie bede sie nad soba rozczulal bo po co. Szczerze mowiac jak ktos mnie nie lubi to jego problem a nie moj.
Pozdrawiam.
P.S.
Nie robie z siebie meczennika:-D :-D

Aster nie przesadzaj, fakt że mnie kiedyś o mało co nie obżygałeś, "jak widzę takich paputtów, to mi się..... ", cytować dalej nie będe, to nie znaczy że Cię ktoś nie lubi. Nie możesz podchodzić "lekkim żurem" (cyt. z SIDa) do tego co się pisze, lecz uważnie przypatrywać się co tu się dzieje i jakie zasady obowiązują.
Dalej ciągnąc, jeżeli ktoś tutaj Cię nie lubi (nie sądze !!!!), to raczej jest twój problem, a nie tego innego. Wszyscy jesteśmy tutaj gośćmi.

PS. Aster - Ty chyba masz manię psześladowczą.:)

TOMMYx 29.09.2002 03:13

Re: Re: Re: Re: Co jest Curva z tym zjazdem?

Cytat:

Tommyx to sie poprostu wie, te uwagi i inne takie. ale nie bede sie nad soba rozczulal bo po co. Szczerze mowiac jak ktos mnie nie lubi to jego problem a nie moj.
Pozdrawiam.
P.S.

Eee tam, ja myślę, że tak nie jest.
Chyba, że coś przeskrobałeś, zanim ja się tutaj zarejestrowałem ;) , w co wątpię. Pozdrawiam Cię. :)

bas 29.09.2002 03:03

jeśli chodzi o zjazd to niedługo pojawią się zdjęcia lokalu, czekamy na majoneza. MAMY PEWNE PROBLEMY:
1. Brak nam skarbnika
2. Jest małe zainteresowanie
3. Też mamy prace i w każdej wolnej chwili się tym zajmujemy ale... dołożymy wszelkich starań aby wypaliło ale troche małe zinteresowanie...

/||\aster 29.09.2002 02:35

Re: Re: Re: Co jest Curva z tym zjazdem?

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

A dlaczego nie jesteś lubiany ?
Pierwsze słyszę :o

Pozdrawiam.
P.S.

TOMMYx 29.09.2002 02:18

Re: Re: Co jest Curva z tym zjazdem?

Cytat:

Ja nie przyjade z paru powodow.
1. Za daleko
2. Na forum nie jestem lubiany
3. Za mlody
to chyba wszystko
pozdrawiam

A dlaczego nie jesteś lubiany ?
Pierwsze słyszę :o

paput2000 29.09.2002 02:13

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
Przecież jest post - ankieta, tam szukaj odpowiedzi.
No tak, w obecnej chwili zmotywowanych jest 3 sztuki, niewiedzących ok. 20, a rozmyślonych 9. I to ma być zjazd? No chyba że coś ukrywacie koledzy !!!!:-D

/||\aster 29.09.2002 01:58

Re: Co jest Curva z tym zjazdem?

Cytat:

paput2000 napisa***322;(a)
No właśnie, jak w temacie. Co to jest klub ananimowych nagrywaczy, czy co? Prawie żadnego zainteresowania. A może ktoś chciałby wiedzieć ile wzrostu ma np. SID?
Ja nie przyjade z paru powodow.
1. Za daleko
2. Na forum nie jestem lubiany
3. Za mlody
to chyba wszystko
pozdrawiam

TOMMYx 29.09.2002 01:57

Przecież jest post - ankieta, tam szukaj odpowiedzi.

paput2000 29.09.2002 01:51

Co jest Curva z tym zjazdem?

No właśnie, jak w temacie. Co to jest klub ananimowych nagrywaczy, czy co? Prawie żadnego zainteresowania. A może ktoś chciałby wiedzieć ile wzrostu ma np. SID?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:25.