![]() |
Cytat:
|
A gdzie jest napisane w eMule jakie mam ID ?
Czy w ogóle jest takie coś ? Mam wersję 0.20a . |
Co do tych 10-14% to zauwaz, ze liczba ta zwiększa sie z dnia na dzien, poczekaj jeszcze troche a zobaczysz, ze emule będzie stanowil większośc sieci osiołkowej. Kod źródłowy - do zwykłego osła równie łatwo (a nawet jeszcze łatwiej) jest zrobic "upload cracka" :( Po sieci od dawna krążą rozmaite badziewia mające za zadanie redukowac upload :( Kolejną wazną rzeczą jest to, ze dzisiaj wyszła nowa wersja muła (0,20a) - ma ona sporo pozytecznych nowości, m.in to, ze automatycznie wyrzuca z kolejki osoby korzystajace z Upload Cracków, Queue jumperów itp. Zainteresowanych nową wersją muła zapraszam na jego oficialna_strone , gdzie mozna zarowno pobrac program jak i dowiedziec sie o wszystkich nowościach w najnowszej wersji. |
dzięki okazało się że w złym kluczu znalazłem to ed2k
|
mógłbyś mi wytłumaczyć co mam zmienić w tym rejestrze : znalazłem w rejestrze "ed2k" i co mam zrobić dalej ? Nie widzę tam żadnej ścieżki do mula |
Co do eMule to ma on rozniez duzo zalet:
- widac z jaka predkoscia sciagamy od pojednyczego uzytkownika - Mul zlicza kazdemu sume downloadu i uploadu i tych ktorzy maja najwiekszy upload automatycznie daje na gore kolejki u innych uzytkownikow - najwazniejsza zaleta mula jest to ze w przeciwienstwie do osla powstaja coraz nowsze wersje. Natomiast autor edonkeya powiedzial juz ze nie bedzie programu unowoczesnial :( |
Cytat:
Pozdrawiam. |
w tym emule jest coś głupiego : jak chcę zmienić serwer to od razu download robi się 0 . Wy też to macie ?
|
|
Ok, ok, juz mam, po prostu ściągnąłem plik server.met z sharereactor.com , wrzuciłem go do eMule'a i już działa. :)
Sorry za zawracanie głowy i dziękuję za pomoc :) |
No właśnie, że na początku kilknąłem NIE :) A osiołka juz nie mam, bo mi sie nie chciał łączyć i do 'zwolniłem' ;) WIęc co mam teraz zrobić ??? |
Ciekawy ten eMule, jak dotąd używałem głównie DC++ :)
Ale pożyjemy zobaczymy. Opinie innych na temat eMule'a mile widziane. :) A tak w ogóle, skąd wziąść listę serwerów do tego eMule'a ??? |
Ten Mul to cos jak DC++ w sieciach DC 8) - z perspektywy uzytkownika super narzedzie, a dla ogolu juz niekoniecznie... |
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:43. |