![]() |
CD Jakość/Cena
Witam zamieszczam ankiete na temat jaka jest najlepsza i zarazem najtańsza płyta dostępna na rynku ! (cena/jakość)
Zamieściłem płytki które są dostępne w bazie CDRINFO ! Prędkości zapisu nie bierzcie pod uwagę w ocenie. Pirat (mysior) |
I'm FIRST
|
platinium 40x z DOBREJ partii - za te cene nie ma lepszych...
|
Cytat:
|
Cytat:
czyli nie zeputą;) ja stawiam na mmore.;) :) |
Cytat:
|
Cytat:
dlatego kuuje tylko takie które mnie ani razu mnie nie zawiodły czyli...................................mmore:o ;) :) |
Cytat:
Ale pytań :-D :-D ;) |
Ja kupuje D-vision i Platinum. Nigdy nie miałem jeszcze problemów z tymi płytami. Według mnie są to najlepsze płytki (cena/jakość) jakie dotychczas używałem. 8)
|
Cytat:
predkość 24x |
no teraz (Mysiorowski)
ja sam głosuje na D-VISION
chociaż miałem z nimi problemy jeśli chodzi o płytki 90 minut ale 80 minut są super :) tanie i nie zawodne (80 gr sztuka) Nominalna prędkość 32x ATIP: 97m 27s 6f Disc Manufacturer: Digital Storage Technology Co., Ltd. Recording Layer: Dye (Short strategy; e.g. Phthalocyanine) Nominal Capacity: 702.83 MB (79m 59s 73f) Recording speeds: 32x Dane z CDR MEDIA CODE IDENTIFIER V> 1.63 |
A ja ostatnio sie przekonalem bardzo do esperanz czarnych. Bardzo mi sie spodobaly i za drogie nie sa, a wyglada jakis taki lepszy. a ze czlowiek to wzrokowiec......
ale nawiasem mowiac inne plytki tez sa fajne |
No ja dalej wypalam na Samsungach Silver 80, max 16x
|
Re: no teraz (Mysiorowski)
Cytat:
Pirat, ja bym uważał. ;) Ci goście chyba nie klną na DST bez powodu. :( |
ja nagrywalem nagrywam i nagrywac bede (jesli beda dostepne)
na plytach
- platinum i esperanza - filmy i gry - verbatim (mitshubishi chemical) muzole (mp3 a teraz ogg bo w tym obie nowe plytki) w obu przypadkach jest to wybor cena/jakosc pzdrwm Nikita_Bennet |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:02. |