![]() |
Pomocy LG(32x10x40x) cd.
no zaistalowałem to ASPI i dalej kicha
a w menedzerze mam tak: POdstawowy kanał IDE Urzadzenie głowne Tryb tarnsferu:DMA jezeli dostepne Bieżacy tryb transferu:Multi-Worb DMA tryb 2 Urządzenie podzrzedne TYp urzadzenia:Automatyczne wykrywanie Tryb tarnsferu:DMA jezeli dostepne Bieżacy tryb transferu:nie dotyczy Pomocniczy kanał IDE Urzadzenie głowne: Tryb Tranferu:DMA jeżeli dostepne Bieżacy tryb transferu:Tryb PIO (nie moge tego zmienić choć powyżej jest DMA) Urządzenie podzrzedne Tryb tarnsferu:DMA jezeli dostepne Bieżacy tryb transferu:Multi-Worb DMA tryb 2 nowlasnie zaistlowalem ASPi a tutaj nie moge zmienićź i gówno dalej wolno!:'( :'( :'( :'( popmocy mój sprzet to duron 900,256 ramu, gf2 mx 400 64mb mam płyte główną epox'a pomocy!!! |
A o co chodziło ???
Mogłeś lepiej kontynuować poprzedniego posta. |
http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...6943#post56943 tu masz linka
|
To jeszcze zainstaluj drivery do płyty od VIA.
|
ja mialem dokladnie taki sam problem
zmienilem nagrywarke z cd tzn z mastera zmienilem tasme na sleva - windows wykryl nowe urzadzenie i dziala poprawnie tylko ze jako slave |
tak szczerze mowiac to nie mam zaufania do nagrywarek LG!
kupilem ten sam model w ciagu 2 tygodni padla 3 razy i oddali kase!! wiec kupilem najnowszy model TEACa!! naprawde zarabista maszynka!! chodzi jak zloto!! POLECAM!! |
Cytat:
(chociaż narazie nie mnie;p ) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:40. |