![]() |
Cytat:
|
wielkie dzięki dla wszystkich :)
|
niceboy - poszło w paczkach
|
Cytat:
|
sebastian - masz 'latwego' Cubase'a? bo ja tego na necie szukalem i odechcialo mi sie...
a FTPa da sie postawic i zassac (masz moze zewnetrzne IP?) |
Masz jakieś FTP ? ;) 8)
|
Witam :)
Tyle że ten program jako najlepszy zapewne jest dosyć drogi... ;) |
No witam kolege po fachu ;) :-D Jeśli chodzi ci o program do profesionalnego zapisu nutowego, z pełną edycją, obsługujący wszystkie skale, znaczniki itp. to polecam Cubase Stainberg. To w zasadzie cyfrowe studio. Posiada możliwość wielościeżkowego zapisu i edycji audio na dysku twardym, edycji midi (wszystkie kontrolery). Długo bym tu musiał gadać żeby wymienić wszystkie jego funkcje i możliwości. Owszem, programy typu "Final" są równiez niezłe (pracowałem na nim kiedyś) ale dla mnie najlepszym jest Cubase. Może to rzecz gustu ? 8)
|
z tego co się orientuję ( a może błądzę?) Anvil nie pozwala samemu wprowadzać zapisu nutowego... z klawiaturki...
Pozdrawiam |
Jest jeszcze taki programik Anvil Studio, nawet całkiem niezły. Operuje na plikach MIDI, pokazuje nuty...
|
To prześlij mi swój adres e-mail. :)
Te pliki mają po 600-800 kB |
dzięki serdeczne... zajmuję się tym... nazwijmy to ... profesjonalnie, więc chętnie zerknąłbym na oba programy :) .... oczywiście wraz z odpowiednim uzdatniaczem :))))))) a w pracy mam łącze stałe więc może admin nie zauważy jak coś ściągnę :))))))))
|
Re: Program do zapisu nutowego
Cytat:
Jeżeli chcesz to daj znać. |
A czy Note Worthy Composer by koledze pasował? To proszę dać znać.
Starszą wersję gdzieś mam, natomiast 1.75 wymaga "nakładki" uzdatniającej lub... 39 $ za shareware. |
Program do zapisu nutowego
Czy ktoś mógłby mi zdradzić skąd można ściągnąc (w pełni funkcjonalny) programik do zapisu nutowego (najlepiej kilkugłosowego i na 2 pięcioliniach)? Może nawet potrafić odegrać cały utworek... :) Gdyby jeszcze pozwalał na wklejenie tekstu to byłbym już very happy :)))
Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:58. |